藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: dick queenie
打印 上一主題 下一主題

人人為我,我為人人 [複製鏈接]

its impossible to have air intake without filter ma.....

不如叫管理公司加多d 路燈對住d草 等它們日夜都在光合作用  :em17:

其實不用太擔心,人呼出的二氧化碳一定多個植物。
晚間即使在有植物的地方抽取空氣都無問題。

以下在網上找到的資料
http://www.nytimes.com/learning/ ... rchive/950912a.html

最怕抽取空氣有車、食市等等人為污染.....
超頻COD中 (Compulsive Obsessive Disorder)

[quote:498954d4c9="stephenyeong"]不如叫管理公司加多d 路燈對住d草 等它們日夜都在光合作用  :em17:

其實不用太擔心,人呼出的二氧化碳一定多個植物。
晚間即使在有植物的地方抽取空氣都無問題。

以下在網上找到的資料
http://www.nytimes.com/learning/ ... rchive/950912a.html

最怕抽取空氣有車、食市等等人為污染.....[/quote]

這些氣口便是在停車場頂部,只是比較近花園吧! :wink:

期實我當日都有同"積肥"討論過呢個問題,
我反而覺得係停車場抽風系統,
大家有經過些巴士總站,都見到類似物體.....。
相反...你話係鮮風系統...
N年前阿ray話過通常會裝響天台...所以.....
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:5fa2823ec6="dick&queenie"]期實我當日都有同"積肥"討論過呢個問題,
我反而覺得係停車場抽風系統,
大家有經過些巴士總站,都見到類似物體.....。
相反...你話係鮮風系統...
N年前阿ray話過通常會裝響天台...所以.....[/quote]

我幾時叫左做"積肥",我都吾知既?!

[quote:b92e9da997="Jeffrey & Shirley"]我幾時叫左做"積肥",我都吾知既?![/quote]

一家人...親切D :mrgreen:

[quote:8536552338="dick&queenie"][quote:8536552338="Jeffrey & Shirley"]我幾時叫左做"積肥",我都吾知既?![/quote]

一家人...親切D :mrgreen:[/quote]

:em17:  :em17:  :em17: 都幾好聽呀 :mrgreen: 同埋唔該晒dick&queenie你地呀 :em11:
多1事...不如少1事...少1事...不如唔好生事... :em11:

小yen....... :cry:

[quote:f58f53cb94="dick&queenie"]小yen....... :cry:[/quote]

重咩簡個噤既圖呀 :?: 你地唔開心咩 :?: 1場街坊講黎聽 雖然小妹我近排都唔係太開心 (個心有d野煩緊要think 8) )anyway我願意同大家分享你地既開心/唔開心事架 :em19:
多1事...不如少1事...少1事...不如唔好生事... :em11: