藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: FireFire
打印 上一主題 下一主題

有個提議...(21/2 晚一聚) [複製鏈接]

Bro Fire

I come ar U havn't count me ar :roll:

Brian

[quote:77e69c8219="Brian"]Bro Fire

I come ar U havn't count me ar :roll:

Brian[/quote]
哈~~~~Sorry

火火,你o地飯聚之後會唔會去飲o野o架?
我o個日要做姊妹,去唔到你o地個飯聚,如果你o地之後去飲o野,我就可以join你o地
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:f01cfab4db="bikbark"]火火,你o地飯聚之後會唔會去飲o野o架?
我o個日要做姊妹,去唔到你o地個飯聚,如果你o地之後去飲o野,我就可以join你o地[/quote]
星期六我冇問題唔知其他團友有冇時間..?

2 person thank you!! :em21:

[quote:e3e1e78cb7="calvin&mei"]2 person thank you!! :em21:[/quote]
Ok............. :mrgreen:

[quote:a40965a738="wychan"]約六時三十分, 最好找酒樓開2張16人大木台 ,必勝客會坐得很散...[/quote]

我同意係酒樓比較合適,一來人多可以包間房仔,我地講野都比較方便,二來大家又可以聽翻D錄音,逗留時間可以拉長D。
不過,紅墈區真係唔熟,唔知有咩好地方,大家有咩意見呢,其實唔一定係紅墈區既。 :?:

我想問下你地會食到幾點呢 ? 我真係好想同藍澄的鄰居聚一聚 .... 因為21/2我個朋友結婚而我會做兄弟. 或者我留下電話 .....
大眼

[quote:9332057e56="cliff"]我想問下你地會食到幾點呢 ? 我真係好想同藍澄的鄰居聚一聚 .... 因為21/2我個朋友結婚而我會做兄弟. 或者我留下電話 .....[/quote]
cliff .. 你可以pm我留電話你在邊區飲呀?盡量等你好唔好...

[quote:3367183b2d="FD"][quote:3367183b2d="wychan"]約六時三十分, 最好找酒樓開2張16人大木台 ,必勝客會坐得很散...[/quote]

我同意係酒樓比較合適,一來人多可以包間房仔,我地講野都比較方便,二來大家又可以聽翻D錄音,逗留時間可以拉長D。
不過,紅墈區真係唔熟,唔知有咩好地方,大家有咩意見呢,其實唔一定係紅墈區既。 :?:[/quote]
我都認為酒樓比較合適上次我地係尖沙咀酒樓食飯.都唔錯...唔知大家有乜提議.