藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: FireFire
打印 上一主題 下一主題

有個提議...(21/2 晚一聚) [複製鏈接]

[quote:d95edccacb="John & Esther"]I would like to join the dinner.[/quote]
好呀好呀...咁係一位定兩位...

好呀!我o地又去,記得預我o地兩位呀!

Thank you!!  8)

我地都係兩位呀晚上定左地方未呢?如果未咁不如去黃埔必勝位丫好似成日都好"吉"海皇粥店or mcdonald's如何?

[quote:e7eab0bfab="Wing&Eva"]我地都係兩位呀晚上定左地方未呢?如果未咁不如去黃埔必勝位丫好似成日都好"吉"海皇粥店or mcdonald's如何?[/quote]
黃埔都好喎.....但唔知其他業主意下如何?

約六時三十分, 最好找酒樓開2張16人大木台 ,必勝客會坐得很散...
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)

[quote:882f1e0aee="wychan"]約六時三十分, 最好找酒樓開2張16人大木台 ,必勝客會坐得很散...[/quote]
wychan上次果間得唔得??

話曬都系紅磡地膽(打中文好新辛苦),let me suggest some places la

Those are not expensive ones

1. 紅磡市政大廈(大排檔 - 兩合) .... seafood 打冷
2. 泰國菜(名唔記得 - 於紅磡新村)
3. 打邊爐(新星) .... 新鮮ok!

any other suggestion?

Brian

[quote:905357672a="FD"]ok…
2/21 晚 Fanny & Dennis 兩位唔該[/quote]

火火,請你預留兩個位啦

預我o地兩位呀!   

[quote:bf0c51a301="Brian"]話曬都系紅磡地膽(打中文好新辛苦),let me suggest some places la

Those are not expensive ones

1. 紅磡市政大廈(大排檔 - 兩合) .... seafood 打冷
2. 泰國菜(名唔記得 - 於紅磡新村)
3. 打邊爐(新星) .... 新鮮ok!

any other suggestion?

Brian[/quote]
最重要係~~~~Brian.你黎唔黎...