藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1599|回復: 2
打印 上一主題 下一主題

一個可能會發生的美麗傳說 (by dickwcf) [複製鏈接]

[quote:936afe4a93="dickwcf"]這星期六hales 話上去坅袪}檯,西門兄話呇拲CMichelle 唔比,冇計了。唯有約saga ,點知始終都係三缺一。 CJ 最衰唔識打麻雀,話不如去CLUB HOUSE 做 占,然係落去SWIMMING..,條友仔真係好鬼煩,成日淫詩。我同HALES如果唔係冇野做都費事理吽C
夜晚MICHELLE叫我地上去食飯,妐軥HRISTY.同囮角漰邪}整番一大嚏C西門兄就好,同BILLY晚晚過酒店CAF^[吹水,咁夜番,都比夆靋蚎搹n的老婆。呀~~~下次等我話比Michelle 聽,西門上次響caf^m 比鬼妹溝,妠N死。
唉,回想年幾前,我地這班年青人,入來藍澄灣時大家都戰戰兢兢,一年了,而家一班人,經常碰面,飲下酒,吹下水,不知幾開心。Yapp….真優皮[/quote]

Re: 一個可能會發生的美麗傳說 (by dickwcf)

[quote:7bbebe3729="saga"][quote:7bbebe3729="dickwcf"]這星期六hales 話上去坅袪}檯,西門兄話呇拲CMichelle 唔比,冇計了。唯有約saga ,點知始終都係三缺一。 CJ 最衰唔識打麻雀,話不如去CLUB HOUSE 做 占,然係落去SWIMMING..,條友仔真係好鬼煩,成日淫詩。我同HALES如果唔係冇野做都費事理吽C
夜晚MICHELLE叫我地上去食飯,妐軥HRISTY.同囮角漰邪}整番一大嚏C西門兄就好,同BILLY晚晚過酒店CAF^[吹水,咁夜番,都比夆靋蚎搹n的老婆。呀~~~下次等我話比Michelle 聽,西門上次響caf^m 比鬼妹溝,妠N死。
唉,回想年幾前,我地這班年青人,入來藍澄灣時大家都戰戰兢兢,一年了,而家一班人,經常碰面,飲下酒,吹下水,不知幾開心。Yapp….真優皮[/quote][/quote]
哈~~~~(( 若要住得好藍澄做得到 ))

Re: 一個可能會發生的美麗傳說 (by dickwcf)

[quote:bfdaefb959="Mr. & Mrs. FireFire"]
哈~~~~(( 若要住得好藍澄做得到 ))[/quote]

呢個係目標!
達到目標之後就係口號