藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: FireFire
打印 上一主題 下一主題

請問... [複製鏈接]

[quote:c6b939df8d="Brian"]But.... No ceiling hanged cabinet can use la .... :roll:[/quote]

噤即係點算好呢 :?: i feel about this case wo...
多1事...不如少1事...少1事...不如唔好生事... :em11:

Hi 小yen
What do u mean? Are u going to do a ceiling cabinet at corridor?

[quote:6daed36f13="Brian"]Hi 小yen
What do u mean? Are u going to do a ceiling cabinet at corridor?[/quote]

我只係想知到時可唔可以在 "呢條走廊"喥裝 "細細盞"既掛燈咋 :?:  ops: (因為我依家1路做緊plan架 唔想到時太弄 話晒禁大個女第1次買樓要小心d plan定嘛 ops: 同埋今日afternoon上黎睇倒話 "我地應該會在4月尾先有得收樓 到時個 "復活節"假放完再加埋我個dept.既busy期到 我真係驚會整到間屋唔知點噤 :cry: -我每次有呢d case出現既時候都會好自然噤抽入晒去我份job喥 anyway唯有 "順其自然"la
多1事...不如少1事...少1事...不如唔好生事... :em11:

of coz u can 裝掛燈 la......
When u (your decoration company) do your home's decoration they can rearrange the power supply point...... don't worry.... easy matter

會好自然噤抽入晒去你份job喥????

我想問...reg. 果時我唔記得打我老婆個名上去...我可吾可以打番呀? 不過我老婆咁大方都吾會嬲我掛..?  

[quote:93d4aaad95="Brian"]我想問...reg. 果時我唔記得打我老婆個名上去...我可吾可以打番呀? 不過我老婆咁大方都吾會嬲我掛..?  [/quote]
要問問hales兄....

好呀又慳左d $唔駛買多一盞燈
45B的Lily and Kendell

[quote:3ae4d81312="Brian"]會好自然噤抽入晒去你份job喥????[/quote]

brian

sorry maybe我 "詞不達意"la i mean"抽入工作"噤解 hehe ops:

hello everybody

雖然我隻cd冇左 (真係好唔開心 :em01: 開黎開去都讀唔倒 :?: ) anyway都終於整好呢個 "rc --- 插蘇 電掣 上網/電話線 tv掣圖" 不過因為小妹只係夠時間整呢個683'既圖 其他顧及唔倒既單位唔好意思la :em14:

ps.: 希望可以幫倒各位la (個個都出過力 好似得我冇咩做過野噤 :roll:  ops: )
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊