藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2968|回復: 10
打印 上一主題 下一主題

好似 lift 的出口有d出入 [複製鏈接]

好似和較早前某會友貼出的mock up 有些出入 見圖
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

more photo

more
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

wychan

hi 你所講既 ---> 之前post上黎果d相唔係rc黎架 (post果個人都好似後來有explain到 :roll: ) anyway i think依家既都ok :em11:
多1事...不如少1事...少1事...不如唔好生事... :em11:

[quote:6ec87f46e1="小yen"]wychan

hi 你所講既 ---> 之前post上黎果d相唔係rc黎架 (post果個人都好似後來有explain到 :roll: ) anyway i think依家既都ok :em11:[/quote]

唔係喎 睇睇吓有幾分相似喎,加埋d燈光效果都有八九成。

其實我覺得有d似喎.

[quote:7e54fad731="wychan"][quote:7e54fad731="小yen"]wychan

hi 你所講既 ---> 之前post上黎果d相唔係rc黎架 (post果個人都好似後來有explain到 :roll: ) anyway i think依家既都ok :em11:[/quote]

唔係喎 睇睇吓有幾分相似喎,加埋d燈光效果都有八九成。[/quote]

係喎睇多幾次又真係有d似似地 :mrgreen:  ops: 噤即係點呢 :?:
多1事...不如少1事...少1事...不如唔好生事... :em11:

其實大家睇到有D乜野唔同因為我睇左好耐都未搵到不同之處 ops:

其實會唔會因為面果塊protect板而effect左大家既 "視線"呢 :?:

我覺得樓數字那鏡面應是lup入去,同埋有些dup出來的直鋼條(s)
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)

do u feel the look of the main door quite cheap ar? :em06:  :em08: