藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 667|回復: 2
打印 上一主題 下一主題

2.(叫你老婆或者老公一齊睇 )俾的意見 (有照片相片) [複製鏈接]

2.  同你老公或者同你老婆講 --(俾意見 , 有圖片照片)

A.關警察和政府乜事?開個討論區(正經合法), 同埋 帶第二部電話和無登記電話咭去街、假期和放假不回家睡, 去朋友屋企睡,今晚明天都去朋友屋企打邊爐 10人...(關icac乜事?關傳媒咩事?)想知道, 傻!

B.   好多「夫婦」都有用手機電腦鏡頭自拍做愛屌閪露臉有樣貌.唔話俾人知,唔同人講就得.試試夫婦用手機電腦鏡頭自拍屌閪做愛, 試過都話刺激,真 !
C.      如果自拍屌閪做愛短片同人分享就更加刺激.當然,一定保密!小心

A,B,C 重點----公開 俾其他夫婦知道 (住屋村唐樓居屋)

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
拆警署, 拆icac...翻車死, 一向係咁,大家做得出?哈哈

(政府,警察,中國,傳媒,藝人,廉政公署 貪污干預和黑客(創作照片相片話係色情照片喎- 自己自拍無問題,其他人有問題 )

¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶
男人陰莖賓周有3,4,5,6,7,8(吋)寸不同長度, 有不同粗度 4,5,6 cm !!!!!!!!!

女人高大未必波大未必多毛多水.....的道理。
那麼, 高大肥男陰莖賓周未必粗長,未必多毛未必多精液; 高大肥男 好多短幼 少毛少精液又軟....。
¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶
好多人都會好奇問一問!

「 剛剛青春期完 發育完 約17-30歲男做愛屌閪勁啲好啲?還是約 30-50幾歲男做愛屌閪勁啲好啲? 」

好多人講30-50幾歲男做愛屌閪勁啲好啲, 30-50幾歲男陰莖賓周長滿陰毛夠硬, 不過唔係每一個30-50幾歲男都做愛屌閪勁啲好啲, 屌得勁會好舒服!

¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶
***公開 俾其他夫婦知道 (住屋村唐樓居屋)(夫婦自拍做愛屌閪,試過都話刺激-照片相片)--公開重點 上文***

我16歲嗎?16歲同30-50幾歲一樣,無分別無差別!

剛剛青春期發育16,17歲男......, 條陰莖賓周同30-50幾歲男一樣,做愛屌西都好勁!「唔係因為 好難分別 ,所以講無分別無差別 , 如何分別?」

***********剛剛青春期發育16,17歲男....., 陰莖賓周軟(唔夠力), 好難先屌入個西或者屌唔入個西, 用手指打開個西,條陰莖賓周都係會屌唔入個西裡面!
30-50幾歲男條陰莖賓周都有軟(唔夠力), 都會好難先屌入個西或都者 都會屌唔入個西 , 用手指打開個西,條陰莖賓周都係會屌唔入個西裡面!

還有: 剛剛青春期發育16,17歲男....., 陰莖賓周軟(唔夠力), 好難先屌入個西或者屌唔入個西, 用手指打開個西,條陰莖賓周都係會屌唔入個西裡面! 剛剛青春期發育16,17歲男.....如果屌得入個西都可以屌到1下, 2 下啦!
30-50幾歲男條陰莖賓周都有軟(唔夠力), 都會好難先屌入個西或都者 都會屌唔入個西 , 用手指打開個西,條陰莖賓周都係會屌唔入個西裡面!如果 30-50幾歲男屌得入個西都一樣係屌得1下或 2 下!都係屌唔到30分鐘!

「剛剛青春期發育16,17歲男....., 陰莖賓周根本上 同30-50幾歲男一樣! 」重點 公開 --上文