藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3830|回復: 13
打印 上一主題 下一主題

藍澄灣招聘廣告 [複製鏈接]

來源:東方日報
日期:2004年2月5日
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

點解"持有保安人員許可證乙類者優先考慮"?
保安人員許可證唔係必須的嗎?  請指點

保安員質素好重要........... :x
希望請到d質素好d o架...

[quote:f90139121f="manhk167"]點解"持有保安人員許可證乙類者優先考慮"?
保安人員許可證唔係必須的嗎?  請指點[/quote]

保安人員許可證係必須既
有甲 乙兩類
乙類係比甲類要求高
所以有乙類優先係好正常

等於你請個文員
中三程度就得
但你 quote "大學生優先考慮" 咁上下  8)

[quote:802f9bb7dc="Mr. & Mrs. FireFire"]保安員質素好重要........... :x
希望請到d質素好d o架...[/quote]

呢d野 好睇監管 同你比幾多錢人工 ...

[quote:8bc4da77bc="saga"][quote:8bc4da77bc="manhk167"]點解"持有保安人員許可證乙類者優先考慮"?
保安人員許可證唔係必須的嗎?  請指點[/quote]

保安人員許可證係必須既
有甲 乙兩類
乙類係比甲類要求高
所以有乙類優先係好正常

等於你請個文員
中三程度就得
但你 quote "大學生優先考慮" 咁上下  8)[/quote]

你好 pro 呀  

真係好奇怪.....點會因為某樓盤而招聘。
乜唔係管理公司自己攪掂咩......???
永遠愛著您 :em21: [/code]

coz different building has different salary ma.

[quote:003298c1d7="我是誰"]coz different building has different salary ma.[/quote]

無錯 同埋要求都唔同

半山d 保安要操流利英文 但居屋o個d 就唔使喇

[quote:a5e068a103="saga"][quote:a5e068a103="我是誰"]coz different building has different salary ma.[/quote]

無錯 同埋要求都唔同

半山d 保安要操流利英文 但居屋o個d 就唔使喇[/quote]

but在 "和黃"個website喥有show我地個盤噤咪即係 "管理"都應該會係 "和黃"做埋la :?: 和黃好似自己都有自己既 "管理公司"架喎 :roll: if not噤點解佢地當初在本樓書度又講到d管理quality有幾噤好 (唔係吹水呀嘛 )

http://www.hwpg.com/b5/properties/p66.asp?net=1&newmenu=&section=sales&section2=hongkong
多1事...不如少1事...少1事...不如唔好生事... :em11: