藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Simon Michelle
打印 上一主題 下一主題

園景 [複製鏈接]

[quote:d10f435292="Mr. & Mrs. FireFire"]
wicyh唔好咁灰啦......買樓係件開心o既事實...
人地點講咪油人地 law...
反正已經買左...改都改唔倒....
不如向好果方面諗諗....Right  :em04:[/quote]

無錯 ~~~
最緊要大家密切留意屋苑既各方面動向
愛惜個屋苑 錫住?咁就會住得好開心架啦 ~

[quote:54835293fa="saga"][quote:54835293fa="Mr. & Mrs. FireFire"]
wicyh唔好咁灰啦......買樓係件開心o既事實...
人地點講咪油人地 law...
反正已經買左...改都改唔倒....
不如向好果方面諗諗....Right  :em04:[/quote]

無錯 ~~~
最緊要大家密切留意屋苑既各方面動向
愛惜個屋苑 錫住?咁就會住得好開心架啦 ~[/quote]
仲有係密切留意本綱站動向 <<<< 賣廣告  :

真的好似冇咩光到個內園咪即係有海灘冇陽光 :!:  :em06:

唔會掛 :!:

[quote:4c105fbd5a="H&H"]真的好似冇咩光到個內園咪即係有海灘冇陽光 :!:  :em06:

唔會掛 :!:[/quote]

如果坉荌s店真係好似商廈玻璃牆 就會光返d

[quote:e4bffde3b3="H&H"]真的好似冇咩光到個內園咪即係有海灘冇陽光 :!:  :em06:

唔會掛 :!:[/quote]

咁點哂   :em05:

:em05: 唉!點解條泳池分開一截一截0既?我以為200米係一條過個喎!

[quote:b7b2377bc7="Tomato"]:em05: 唉!點解條泳池分開一截一截0既?我以為200米係一條過個喎![/quote]

應該係一條過架 @@"
去到中間爬過去咩 ~~

可能未整好呢 ...

唔係wor,分三個area,當然會分三個池啦,
而且一個200米池...又好似唔多衛生

[quote:47bb234b64="diedsee"]唔係wor,分三個area,當然會分三個池啦,
而且一個200米池...又好似唔多衛生[/quote]

咁去到中間真係要爬過去
又或者轉塘

有無發覺d陽光真係入唔到去呀...出面好似好囇 但係個池就好暗.  :?