藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Gary
打印 上一主題 下一主題

Our Agentsay [複製鏈接]

我諗住入o左伙睇定d先至算 . . .
Simpsons

hahhaa... i am worry it just a bubby.

對於自住業主 其實點升都係賬面數 貴賣之後 咪又要貴買過另一度住 除非賣完唔買番 轉為租樓住.

[quote:8bc3636b56="Ha&Kui"]對於自住業主 其實點升都係賬面數 貴賣之後 咪又要貴買過另一度住 除非賣完唔買番 轉為租樓住.[/quote]梗係la
45B的Lily and Kendell

[quote:c93602745a="Mr. & Mrs. FireFire"]呢個仲貴.... >>> 藍澄灣 (第02座) 33樓 H室 638 181.8 $2850 2004/01/10[/quote]

呢個價開賣時都買到683 海景單位 :shock:

[quote:b48b65d82e="藍澄小王子"][quote:b48b65d82e="Mr. & Mrs. FireFire"]呢個仲貴.... >>> 藍澄灣 (第02座) 33樓 H室 638 181.8 $2850 2004/01/10[/quote]

呢個價開賣時都買到683 海景單位 :shock:[/quote]Yes so don't know why so expensive on this flat!
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

[quote:f2279b9161="Mr. & Mrs. FireFire"]冇錯..... 真係貴左...     
    藍澄灣 (第x座) 26樓 H室 638 171 $2680 2004/01/07
    藍澄灣 (第x座) 31樓 F室 683 163.8 $2398 2004/01/07
    藍澄灣 (第x座) 15樓 H室 638 163 $2555 2004/01/07
    藍澄灣 (第x座) 31樓 H室 638 173 $2712 2004/01/07[/quote]

係咪真架.........攪到人地咁開心..............不過我諗你呢個15樓H室好可能係第六座.............(基本上係全海景)

其實每日放工我都會經過藍澄灣..............其實所有A H單位都可以望到海景..........只係角度同望到多少既問題...........我每日經過都會望下佢地..........反而我覺得A單位好似望到海既角度係大過H單位..............

[quote:c569c56d92="Teresa&Fai"]反而我覺得A單位好似望到海既角度係大過H單位..............[/quote]
呢個係事實 因為H單位會被隔離座遮住(第六座除外)
我係隱形人  :em19:

[quote:b8cef33119="wicyh"][quote:b8cef33119="Teresa&Fai"]反而我覺得A單位好似望到海既角度係大過H單位..............[/quote]
呢個係事實 因為H單位會被隔離座遮住(第六座除外)[/quote]

所以有部份A室o既平均尺價俾H室 什至其他室貴小小(第六座除外)!
G :em21: P