藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: FanStar
打印 上一主題 下一主題

首次與管理公司公開面談事宜 [複製鏈接]

之前入唔到留言唔知依家會唔會太遲呢....
14/2 會比較好2位唔該 :em14:
另外個日都可以不過要早d通知請定假

ks  

是否已經決定21/2如果係我要同我男朋友請假....
2位唔該

ks

[quote:0e9098bdae="FanStar"][quote:0e9098bdae="KS"]是否已經決定21/2如果係我要同我男朋友請假....
2位唔該

ks[/quote]

無錯,經過一輪報名後,可以出席面談會的業主以2月21日較多,所以面談會將計劃於 2月21日 進行。如未能於當日抽空出席的業主,希望向管理公司反映問題或意見的話,歡迎盡早提出,以便於當日能代為反映。

另外,由於報名人數遠超當初預算,一切詳請或安排將已與管理公司之落實為準。請各已報名的準業主留意本題目日內之公佈。[/quote]

唔該晒啦.....
我同男朋友都會到唔該兩位啦.....

ks

[quote:f66d2df82c="KS"]之前入唔到留言唔知依家會唔會太遲呢....

ks  [/quote]

剛剛查番留言係29/12個日都有報名
但係個list無個名....
係唔係無問題都可以去呢?

ks

[quote:047be680ac="FanStar"][quote:047be680ac="KS"][quote:047be680ac="KS"]之前入唔到留言唔知依家會唔會太遲呢....

ks  [/quote]

剛剛查番留言係29/12個日都有報名
但係個list無個名....
係唔係無問題都可以去呢?

ks[/quote]
.

.
54) KS x 2
.
.[/quote]

THX 辛苦晒   :em14:

ks

Fanstar hales & wychan
我係名單53的ks雖然我同男友都請左假不過唔緊要啦....
可以delete我個名.....thx
有幾個問題想問問
1) 酒店已賣出那些設施是否如前住客可以繼續使用?
2) 設施共用酒店的住客是否會很輕易進出籃澄灣,另外,籃澄灣的保安員會否較
     難分辨那些是籃澄住客、那些是酒店住客,這情況保安又如何安排妥善?
3) 接駁往返地點、車費如何?
4) 建築商所剩餘的磚、門或油可否按住客需要再買(因很多人上樓前都會裝修,  
     有機會會用相同的材料)?
THX

KS