藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: FanStar
打印 上一主題 下一主題

首次與管理公司公開面談事宜 [複製鏈接]

bikbark x 2 please
we'll be available on both days but it will be great if it's arranged on 21/2.
fanstar thank you so much  :em14:
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

FanStar 我o地兩日都ok o架,可以加埋入14/2 o個list
thank you
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

FanStar,唔該晒你o既跟進
但係我見到Hotcake o個名重覆o左,係10) & 34)  :mrgreen:

:em14:  :em14:  :em14:
sorry呀,我唔記得o左原來我o個日係要幫個朋友做姊妹 -_-
所以我去唔到,麻煩FanStar幫我改一改啦
9) bikbark x 2  --> 9) hales x 1
thank you very much

可唔可以做到至少每座每種單位都代表呢?
(當然唔駛要40個代表咁多)

各位請注意:

經各位連日討論後,均希望盡量選出有不同座數及單位之業主出席面談會。經wychan與我討論後,現選出下列業主作為是次面談會之代表(下列業主以報名之先後次序排列,不分先後):

業主代表:
我是誰    (3B)
Mr. & Mrs. FireFire     (3H)
dick&queenie     (2G)
Hotcake     (6D)
kenykl      (3C)
Jeffrey & Shirley     (??)
FD     (5E)
Solskjaer     (2H)
daniel_Q     (1H)
H&H     (F)

聯絡人:
wychan     (3C)
FanStar     (5B)
hales     (5H)

身份確認 : 出席代表及聯絡人均需出示臨時買賣合約

由於是次面談會之出席代表人數實在有限,如上述的代表未能於當日出席,請於本星期日(2月15日)前提出。如有意見,亦歡迎他業主提出討論。

but seems that no rep from Flat A & F......