藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: FanStar
打印 上一主題 下一主題

首次與管理公司公開面談事宜 [複製鏈接]

really? count me ttchan x 1 :shock:

[quote:5abf1385b6="AgnesSarah"][quote:5abf1385b6="FanStar"][quote:5abf1385b6="AgnesSarah"]何解選情人節呀你地就話一pair pair拍拖但是我點同人交代呀. :cry: 請問有冇其它日期選擇呀?[/quote]

如果真係要揀其它日期的話,或者可以考慮改遲一個星期,即2月21日(星期六)。不過都要再問下管理公司安唔安排到,同其它已經報名的業主既意見,希望大家盡快表態,希望多D人可以出席到喇。[/quote]

FanStar Thank you.  :em11: 我同Sarah都prefer 21/2.但如果真喺要喺14/2我地都會出席ge但喺最好唔好啦.[/quote]

no problem for me on 2/21.
TT

[quote:d3251df03f="FanStar"][quote:d3251df03f="manhk167"]每戶一人?[/quote]

無錯,每戶一人。

由於是次面談反應遠比想像中熱烈,直至現時為止已達 73戶 登記,比當初預計的50-60出席人數,實在超出預算。經與管理公司代表商討後,唯有作此安排,希望各街方能諒解   :em14:  :em14:

現建議安排大致如下:
日期 : 2004年2月21日 (星期六)
時間 : 下午2時30分 (暫定)
地點 : 紅磡黃埔 (暫定)
出席代表 : 每個單位可派一人出席 (即登記業主或業主代表)
身份確認 : 出席代表需要出示臨時買賣合約
其他 : 請各登記業主不時留意本題目於首頁之最新發表

亦歡迎其他業主繼續提出其他可行方案,大家點睇。[/quote]

登記業主需唔需要出示臨時買賣合約?

[quote:909447909e="bikbark"]可唔可以做到至少每座每種單位都代表呢?
(當然唔駛要40個代表咁多)[/quote]

Agree :em11:  :em11:  :em11: