藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 47145|回復: 3
打印 上一主題 下一主題

首次與管理公司公開面談事宜 [複製鏈接]

何解選情人節呀你地就話一pair pair拍拖但是我點同人交代呀. :cry: 請問有冇其它日期選擇呀?

[quote:7365783941="FanStar"][quote:7365783941="AgnesSarah"]何解選情人節呀你地就話一pair pair拍拖但是我點同人交代呀. :cry: 請問有冇其它日期選擇呀?[/quote]

如果真係要揀其它日期的話,或者可以考慮改遲一個星期,即2月21日(星期六)。不過都要再問下管理公司安唔安排到,同其它已經報名的業主既意見,希望大家盡快表態,希望多D人可以出席到喇。[/quote]

FanStar Thank you.  :em11: 我同Sarah都prefer 21/2.但如果真喺要喺14/2我地都會出席ge但喺最好唔好啦.

請問業主唔得閒非業主可否代替.

我都喺唔出席都可以請刪取我個名啦.