藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: FanStar
打印 上一主題 下一主題

首次與管理公司公開面談事宜 [複製鏈接]

FanStar 我o地兩日都ok o架,可以加埋入14/2 o個list
thank you
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

請大家珍惜今次的機會,踴躍參加。同時大家準備一下要向發展商及未來管理公司的問題,希望到時我們可以有系統及有條理的詢問。

我們跟和黃對今次的會面是其望各業主能在入伙前,給我們一眾業主對rc有更一步了解及同時了解我們對rc的期望,管理要求及了解我們其他生活上的需要(如交通安排等)。透過建設性的對話把我們的新居弄得更好...

aiya...我兩個都係星期六返 full day
去唔到wor 有冇機會夜晚開會ga??
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

[quote:9dbb9db45f="diedsee"]aiya...我兩個都係星期六返 full day
去唔到wor 有冇機會夜晚開會ga??[/quote]

希望你可抽空出席啦。星期六下午可以長d時間同埋可以有多d朋友得

2月21日 暫時計我一位

Please count me ONE

I can join both days

Thx!

please count me in. 1 person

[quote:6382701f1d="Gaza"]please count me in. 1 person[/quote]

請問 Gaza兄 可以14號還是21號呢?  定係兩日都可以呢?

[quote:7d0e0b9407="wychan"][quote:7d0e0b9407="diedsee"]aiya...我兩個都係星期六返 full day
去唔到wor 有冇機會夜晚開會ga??[/quote]

希望你可抽空出席啦。星期六下午可以長d時間同埋可以有多d朋友得[/quote]

係囉 diedsee... 盡量安排啦 希望到時可以見到你喇。

I prefer to attend on 21/2. Pls count me 2. thks!