藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 中原
打印 上一主題 下一主題

大家記得我嗎? [複製鏈接]

Re: 大家記得我嗎?

[quote:db17e9ff2a="中原"]大家記得我嗎?
藍澄灣快收樓了 相信到時你地第一個會想起我.
覺得我有無吹水講大話 收樓後自有分曉.

祝你地好運......[/quote]

中原地产
收楼后会知D?可不可以讲多D

[quote:81bd71bc12="Ice"][quote:81bd71bc12="dick&queenie"][quote:81bd71bc12="dracula"]真的很久不見~ 近況如何? 天氣冷了~ 要多保重身體~
還需多感恩~ 感謝上天多給你幾年的生命 這是你所賺到的最大恩典~
要多做善事~ 在此亦盼望你能在餘下的時間找到生命的意義~ 不要呆著過活~
能夠做一點有意義的事~  

祝 出入平安
                                                                                                dracula    20/1/2004[/quote]

:em17:  :em17:  :em17: 強呀[/quote]

好有同感  [/quote]Yes 好有同感~~~多謝中原兄既關心!!!! 不過第一個一定唔係諗起你 唔好自以為是先得架!
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

[quote:cb4201f111="dracula"]真的很久不見~ 近況如何? 天氣冷了~ 要多保重身體~
還需多感恩~ 感謝上天多給你幾年的生命 這是你所賺到的最大恩典~
要多做善事~ 在此亦盼望你能在餘下的時間找到生命的意義~ 不要呆著過活~
能夠做一點有意義的事~  

祝 出入平安
                                                                                                dracula    20/1/2004[/quote]
哈!我想係最後一句補充少少"為我們(藍澄灣)做多一點有意義的事" :em17:

要知道中原兄平日事務煩忙 在短短多賺到的幾年間要為全港數十個新樓盤之業主而費心 那有時間為我們藍澄灣做義事呢?~ 我只希望中原兄能好好享受餘下的時間 不必為我們費心~

祝 一路順風
dracula 20/1/2004
見過鬼就唔怕黑啦~

佢係勿水 點解要我等紀念佢?

本應諗住齋睇 thread
但係都忍唔住為"中原兄"而再留言....
除咗我哋一班舊人之外 仲多咗唔少新人
如果你仲想要有 "驚天地泣鬼神" 既話
麻煩你比多少少誠意 搵啲新料爆吓
記得你有鬼用咩 都唔可以暖肚... :em12:
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

[quote:9c9566ab71="CJ"]佢係勿水 點解要我等紀念佢?[/quote]梗係要記念佢因佢就快......

[quote:108481c194="Solskjaer"][quote:108481c194="CJ"]佢係勿水 點解要我等紀念佢?[/quote]梗係要記念佢因佢就快......[/quote]

唉!正所謂人之將屎其言也........................賤! :twisted:

講過d咩呀... ?? 好有興趣喎 !! 有冇link 呀 ??

To Arbee

有興趣睇睇:

http://rcrest.no-ip.com/viewtopic.php?t=1372
G :em21: P