藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 5211|回復: 20
打印 上一主題 下一主題

大家記得我嗎? [複製鏈接]

大家記得我嗎?
藍澄灣快收樓了 相信到時你地第一個會想起我.
覺得我有無吹水講大話 收樓後自有分曉.

祝你地好運......

............. :?:

乜野人黎架?
講過乜野呀?
my blog: http://hk.myblog.yahoo.com/kingiming/
簡大帝來去奧脫福誰人能阻令人著迷

一個專業的人

真的很久不見~ 近況如何? 天氣冷了~ 要多保重身體~
還需多感恩~ 感謝上天多給你幾年的生命 這是你所賺到的最大恩典~
要多做善事~ 在此亦盼望你能在餘下的時間找到生命的意義~ 不要呆著過活~
能夠做一點有意義的事~  

祝 出入平安
                                                                                                dracula    20/1/2004
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:4665e15e08="dracula"]真的很久不見~ 近況如何? 天氣冷了~ 要多保重身體~
還需多感恩~ 感謝上天多給你幾年的生命 這是你所賺到的最大恩典~
要多做善事~ 在此亦盼望你能在餘下的時間找到生命的意義~ 不要呆著過活~
能夠做一點有意義的事~  

祝 出入平安
                                                                                                dracula    20/1/2004[/quote]

:em17:  :em17:  :em17: 強呀
永遠愛著您 :em21: [/code]

who are you? SARS? Plesae let me alone!!

第一個想起你??? 你係乜水呀!  :em17:
sorry! 由始到終都冇人覺得你講大話! 只不過大家都討論過既野你自己以前自己係"先知"吧了(仲要以家都覺得自己係!)! 慘!
大家今年一定有運行的! 請"先知"你放心好了...

[quote:08297d7397="dick&queenie"][quote:08297d7397="dracula"]真的很久不見~ 近況如何? 天氣冷了~ 要多保重身體~
能夠做一點有意義的事~  

祝 出入平安
                                                                                                dracula    20/1/2004[/quote]

:em17:  :em17:  :em17: 強呀[/quote]

好有同感  

Re: 大家記得我嗎?

[quote:f9ffcf0d59="中原"]大家記得我嗎?
藍澄灣快收樓了 相信到時你地第一個會想起我.
覺得我有無吹水講大話 收樓後自有分曉.

祝你地好運......[/quote]

記得~~~~~~~~~
你有無乖乖地俾你個 staff id 你公司"中原地產"呀?