藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: kenny
打印 上一主題 下一主題

藍澄灣入伙前升3成有機會 [複製鏈接]

我個港置經紀話.?琱妨e賣個頂樓A單位藍澄天,呎價去到$3600, :shock: 見到D價越來越高,真係開心到痺 :em04: ,D 經紀又成日叫我放盤,不過我都係要諗下先!

[quote:eb61a091a4="wongcc"]我個港置經紀話.?琱妨e賣個頂樓A單位藍澄天,呎價去到$3600, :shock: 見到D價越來越高,真係開心到痺 :em04: ,D 經紀又成日叫我放盤,不過我都係要諗下先! [/quote]

而且好似話藍澄天已經沽清潻   

[quote:ff3a0bdd53="FanStar"]

而且好似話藍澄天已經沽清潻   [/quote]

係呢幾年既時勢 發展商無劈價 呎價唔跌反升 已經叫係咁 ...

RC 確實有佢存在既問題 而且都唔少
但咁耐以來多得各方人仕指出及批評 其實令大家更清潔d 問題係邊
令大家更關心 去面對 去改善 去爭取

如果屋苑係不斷攻擊同小心監察下不斷改善成長
咁又真係唔錯 (因為平)

[quote:c9bf63048f="saga"][quote:c9bf63048f="FanStar"]

而且好似話藍澄天已經沽清潻   [/quote]

係呢幾年既時勢 發展商無劈價 呎價唔跌反升 已經叫係咁 ...

RC 確實有佢存在既問題 而且都唔少
但咁耐以來多得各方人仕指出及批評 其實令大家更清潔d 問題係邊
令大家更關心 去面對 去改善 去爭取

如果屋苑係不斷攻擊同小心監察下不斷改善成長
咁又真係唔錯 (因為平)[/quote]

:em11:  :em11:  :em11:
多1事...不如少1事...少1事...不如唔好生事... :em11: