請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 640|回復: 3

今日3月28日, 大家都是女人...唔好話俾男人知... [複製鏈接]

今天3月28日零晨,  大家都是女人...唔好話俾男人知....(香港藝人秘聞)

唔知真定假?好耐, 我的女性朋友話,同佢老公行街買野好正經嚴肅, 同佢老公行街在公園坐,都夜了........ 只得一人坐,坐好遠,佢老公伸手揸佢個乳房和舔乳頭, 除了佢條褲和底褲, 不停舔留晒水個閪,佢老公 除衫無問題男人, 除褲和底褲, 當然唔係除晒.....

我女性朋友話唔好, 佢老公話唔怕,那個人坐好遠睇唔到定唔理.....佢老公話個個人都係咁樣......!好野性的打開佢雙腳,睇住成條 8吋 長賓周陰莖慢慢插入屌入個閪, 跟住 好野 性的 屌呀屌呀屌.....又舔個閪水,成條8吋長賓周又拔出來, 又睇住成條8 吋長賓周陰莖屌翻入個閪....屌呀屌....話好有型真係好舒服㗎...唔知真定假...

1. 如果不是俾 8吋長陰莖賓周屌插入--結婚做 愛屌西 其實不享受,無感覺----
為錢...
(((( 扮呻吟聲, 扮叫床聲叫大聲的, 要鄰居聽到先好)))))男人 喜歡扮勁,以為好勁喎.....

2.警察( 假扮同性戀解散失業,大晒事事滿意威唔到唔去死- 聽過記得),政府部門, 公務員, 紀律部隊, 議員,傳媒,香港電台, 同性戀者, 醫生,廉署, 老差骨, 藝人.....,都無8吋長陰莖賓周,只得3,4,5,6,7吋長 扮勁。
有些男人話有6,7寸長陰莖賓周係到扮勁, 無感覺不享受!!!!

(香港藝人秘聞- 詳細資料,政府貪污干預 和黑客)
Q Q:2903019657
微  信:qeca2000
微  信:sagu1999
微  信:zuedue1999

註:紅色字,藍字, 1,2 -------公開上文

3月24日零晨- 大家都係女人,記得唔好俾男人知道....

唔知真定假?好耐, 我朋友話佢老公放工同1個相識朋友回家, 食飯飲酒飲醉了約20罐酒佢朋友在沙發睡了,我朋友無飲, 佢老公伸手揸佢個乳房,除左個胸圍出來, 邊揸波邊吃乳邊除佢條褲除一邊內褲,係女人都明白個西 會出水, 佢老公用舌頭舔個西舔毛狂吮, 佢老公又邊除自己的衫褲底褲....

我的女性朋友話唔好,佢個朋友醉了在沙發睡了驚望到,佢老公話唔怕,  就在茶几慢慢打開佢雙腳,可能佢老公飲了少少酒半杯, 好嘈, 用佢條 8吋 長好多毛 陰莖賓周插 入去屌入個閪,係8吋長,  可能飲了半杯, 好嘈,屌插了幾次屌插入左, 佢成個身軟晒, 佢老公可能飲醉了無攬住佢,
因為睇住成條 8吋陰莖賓周插入屌入大半,記得 係8吋粗長陰莖賓周呀!話一定要攬住㗎....,因為成條8吋長陰莖賓周屌晒入去個閪, 一定成個身軟晒舒服到一定要攬住 , 話好難形容㗎.... !  之後 不停屌插佢個出晒水個西 ....佢老公屌插完我女性朋友返房睡覺。

訓醒後,我女性朋友想出房,不過無出房,見到 佢老公無著衫褲, 應該昨天做愛屌插完閪, 無著衫褲在沙發旁睡覺呀! 見佢老公同 朋友食完支煙,佢朋友走了。佢朋友走了行出房,話佢點都唔肯著番衫褲 ,可能飲酒多了, 攬住佢一齊又訓係沙發上....唔知真定假, 不過話真係好舒服㗎.....

(香港藝人秘聞- 詳細資料,政府貪污干預 和黑客)

註:紅色字,藍字, 1,2 -------公開上文

待續........

待續......