藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1516|回復: 6
打印 上一主題 下一主題

大家除夕夜.....去邊到玩.... [複製鏈接]

不如出黎食晚飯....聚一聚........................

我報名....
永遠愛著您 :em21: [/code]

我有約,不過大家可以考慮以下地方渡過

除夕倒數熱點

地點                                      賣點                                                                             
1. 時代廣場                            蘋果倒數:港台合辦,有當紅歌手表演
2. 銅鑼灣名店坊                    萬人狂歡倒數夜:商台DJ阮小儀帶領玩遊戲及倒數,並有樂隊表演
3. 蘭桂坊                                華洋共歡慶
4. 工展會                                激光、水幕、花、大型歌舞、雜技及魔術匯演
5. 太古城中心冰上皇宫        除夕倒數FUN派對:玩遊戲及派禮物,並由溜冰天后陳露主持倒數
6. 太古坊糖廠街                    港島東除夕倒數派對:由音樂人黃志淙主持,並有本地獨立樂隊Papajack及Still現場表演              
7. 鯉景灣蘇豪東                    除夕倒數:食滿$300,送香檳1支;另設有攤位遊戲
8. 諾士佛台                            新興倒數熱點
9. 尖沙咀鐘樓                        數完睇燈飾
10. 百周年紀念公園              尖東慈善嘉年華:攤位遊戲及明珠大匯演
11. 奧海城                              迎新2004奧海城倒數派對:無Z邦q視直播;場內放置了5棵光纖許願樹,更有煙火匯演及油獎活動
12. 沙田市中心                      2003年除夕倒數嘉年華:澳洲表演團Batacuda表演敲擊樂及雜耍、巴西舞蹈團表演傳統森巴舞及丁舞表演等

Happy New Year!
:em02:

我會蘭桂坊渡過 :em19:
超頻COD中 (Compulsive Obsessive Disorder)

噢我約左班fd開party玩count down.

I think most of our 街坊 are not available on 31Dec.
How about we choose another day (say 1Jan2004)?

我報名食飯丫
可惜羊咩咩要返工丫 :evil:

我隻羊又要同d攪事既死o靚仔搏鬥了 :em03:
我係一個最鍾意罰小朋友既惡老師~~~ 我屋企有一隻最鍾意踢人竇既羊咩咩~~~ 我有豬爸爸、豬媽媽同豬妹妹我地一齊住o係豬欄入面~~~ 有時我會去羊咩咩個農場住o係一個我專用既豬欄~~~ 我地個豬欄好快就會搬搬去一個島上面 :em04: