藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Cal and Cel
打印 上一主題 下一主題

Merry X'mas [複製鏈接]

圣诞节除了有假放,同埋提醒自己又过o左一年,又老o左一岁之外,仲有什么意义?
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

[quote:001e8ba8f5="leemoksau"]圣诞节除了有假放,同埋提醒自己又过o左一年,又老o左一岁之外,仲有什么意?[/quote]

耶穌牛一

普世歡騰,救主降臨!全地接他為王;
萬心為主預備地方,宇宙萬物歌唱,
宇宙萬物歌唱,宇宙,宇宙萬物歌唱。
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

我聖誕暫時只係得17號公司開party (係咪太早???) 同埋boxing day有party.....我地聖誕係咪會有聚會0架??

[quote:85becb02e9="Tomato"]我聖誕暫時只係得17號公司開party (係咪太早???) 同埋boxing day有party.....我地聖誕係咪會有聚會0架??[/quote]
係喎~~~聖誕有冇聚會呀~~

[quote:84834910dd="leemoksau"]圣诞节除了有假放,同埋提醒自己又过o左一年,又老o左一岁之外,仲有什么意义?[/quote]

重有係使錢O既日子..... :em06:
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:5382410171="Mr. & Mrs. FireFire"]係喎~~~聖誕有冇聚會呀~~ [/quote]

一於上火火度.... :mrgreen:
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:9d9b2a7989="dick&queenie"][quote:9d9b2a7989="Mr. & Mrs. FireFire"]係喎~~~聖誕有冇聚會呀~~ [/quote]

一於上火火度.... :mrgreen:[/quote]
我冇問題...但怕地方唔夠大乍... :

[quote:c0ebfe51d8="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:c0ebfe51d8="dick&queenie"][quote:c0ebfe51d8="Mr. & Mrs. FireFire"]係喎~~~聖誕有冇聚會呀~~ [/quote]

一於上火火度.... :mrgreen:[/quote]
我冇問題...但怕地方唔夠大乍... :[/quote]

係唔係真架.....大小又有咩所謂,上次去積肥度攪party都係咁啦,最緊要開心,係唔係??使唔使開始攪報名同細節先.......大家點睇??
永遠愛著您 :em21: [/code]

我公司11號就已經搞左party慶祝了 仲有大抽獎 (等左成年... :em04: ) 我抽中左三奬....

我25號有空 有冇興趣上我度?

[quote:4a39f20010="Hotcake"]我公司11號就已經搞左party慶祝了 仲有大抽獎 (等左成年... :em04: ) 我抽中左三奬....

我25號有空 有冇興趣上我度?[/quote]

三奬係mud?
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!