藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 5429|回復: 20
打印 上一主題 下一主題

恆昌一問 [複製鏈接]

各位好 我就是最新來註冊的RC會員...
我都只係周圍睇下RC的website 無意中發現有呢個group
原來有一班咁團結的業主呢

我都係係度先知原來開始可以選傢俬

但我想問去邊間恆昌最好呢?
同埋有邊幾間同係邊度??

我想先去看看...但到時臨急臨忙選得唔好呢

謝謝 :

有灣仔 / 屯門 / 沙田 / 荃灣千色店內

已知既係向灣仔同屯門至有得揀!
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

for personal opinion u better compare the price with ourside and listen our comments before u pay money to 恆昌.. my experiment is that they say the different language after i purchase

其實如果想方便可以去灣仔...
但如果想地方大d可以去屯門....

其實我就係join左個package... 連樓價一齊供的...
見到d網友話恆昌d野麻麻地..有d驚..
我咁樣係咪無得delete item退錢架?

另 屯門果間係市中心的?? 係咪會大好多??

[quote:259e94e377="ryan"]其實我就係join左個package... 連樓價一齊供的...
見到d網友話恆昌d野麻麻地..有d驚..
我咁樣係咪無得delete item退錢架?

另 屯門果間係市中心的?? 係咪會大好多??[/quote]
應該係冇得delete item退錢...但應該可以加錢轉其他款..

In my opinion you should go to both the Tuen Mun shop and Wanchi shop and finalize your selection in Wanchi shop.  Some of the designs or models in Tuen Mun and Wanchi are different so that you must visit both of them before you can select....

Anyway I am satified with their services....so don't be affect..they are all very nice...
Brian & Lisa................... :em20:............... :em21:

Re: 恆昌一問

[quote:7ebfb069a3="ryan"]各位好 我就是最新來註冊的RC會員...
我都只係周圍睇下RC的website 無意中發現有呢個group

謝謝 :[/quote]

ryan You may have a look HOME BASE DESIGN's package

Re: 恆昌一問

[quote:c98eab2db7="ryan"]各位好 我就是最新來註冊的RC會員...

謝謝 :[/quote]

welcome 其實你依家唔駛太擔心既 (恒昌既傢俬唔係真係好差只係款唔太多而且未必樣樣都噤你心水 另外聽其他member講要改野果陣要加既$都幾多下 你可以去灣仔&沙田既分店睇下先跟住先去屯門個倉簡都好既 講真倉就1定多好多野既只係唔知係唔係噤rc用law :?: 其他detail可以睇下呢個網址其他人既意見

http://www.ramblercrest.net/viewtopic.php?t=1376
多1事...不如少1事...少1事...不如唔好生事... :em11:

HOME BASE DESIGN's ?

雜誌??