藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: FanStar
打印 上一主題 下一主題

藍澄灣已經有入伙紙 [複製鏈接]

[quote:6b6503767d="stephenyeong"][quote:6b6503767d="CJ"][quote:6b6503767d="我是誰"]then? nothing change!? we still receive flat on coming April - Jun.[/quote]
我唔係好同意呢位先生的講法. 我從來沒有放氣快D入伙的理想 剛才睇完呢個新聞 燃點起我心中的一團火 我感覺到係呢個MOMENT -- 要爆勒.....[/quote]

???什麼事令你要爆勒??[/quote]

佢期望早d入伙好耐 ...

[quote:a25ce53b2a="CJ"]U r right... me neither wanna be "open savage cow"[/quote]

我唔趕住入去住架
所以希望佢執好d ...
佢整到呢度入水o個度入水 你盤左入去 仲煩添呀 ...

[quote:583c188443="hales"]我都係咁話....最好再遲o的....出年年尾就最好....哇哈哈~~~~~
收樓之後我都係打算暫時用黎做貨倉....嘰嘰~~~
新起度牆等佢收o下水先上油....[/quote]

係囉 ...
新野都係等佢收乾水先裝修其他野好