藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Simpsons
打印 上一主題 下一主題

睇傢俬的熱點 [複製鏈接]

好多謝你地俾咗咁多資料呀 !!  我會係入伙前行晒佢.  

我淨係行過沙田 有間用意大利木嘅好正 !  不過買唔起 . . .  :em05:

希望大家都買到合心水嘅傢俬啦 !!!  :em11:
Simpsons

我老公在大陸工作去過順德佢話有個地方叫 ' 樂從'那兒有一個好大的傢俬城有半條NATHAN ROAD咁長什麼傢俱都有。如果有朋友好似我同老公咁BUDGET有限的話不妨到那兒看看。PRICE是香港的1/2至2/3。

我諗住搵個師傅起幅WALL把細ROOM的窗台改成書桌。
THEN去大陸買全屋的傢俱希望可以$50000之內攪掂全間屋LA唔知得唔得呢?

有冇人好似我咁呀?

if your 傢俱 budget is $50000 you can do everything you want...

I don't think I can do everything with $50000I mean all furniture and 起wall 整門and 把細room的窗台改為書桌。
點解你話可以呢? :?:

[quote:d9db9b2b14="45B"]I don't think I can do everything with $50000I mean all furniture and 起wall 整門and 把細room的窗台改為書桌。
點解你話可以呢? :?:[/quote]
如果照你所講整咁多..我諗都唔夠.. :?

我都覺得唔夠咁你地知唔知整咁多野大約要幾多$?
45B的Lily and Kendell

[quote:85933f7591="45B"]我老公在大陸工作去過順德佢話有個地方叫 ' 樂從'那兒有一個好大的傢俬城有半條NATHAN ROAD咁長什麼傢俱都有。如果有朋友好似我同老公咁BUDGET有限的話不妨到那兒看看。PRICE是香港的1/2至2/3。
[/quote]
That's really great but do you know can they ship to HK and send someone to install?
我諗住[glow=red]搵個師傅[/glow]起幅WALL把細ROOM的窗台改成書桌。
THEN去大陸買全屋的傢俱希望可以$50000之內攪掂全間屋LA唔知得唔得呢?

有冇人好似我咁呀?

:roll: It is the keyword of overbudget....

to CJ
佢地可以運回香港但要同其他人的貨一齊組成一個cargo then share the feeabout several hundred.
起wall整門和把細ROOM的窗台改成書桌一定要搵師傅wor how can I do it in other ways? any suggestions?
初初有想過用間wall櫃但看上去會令個廳細左so give up.
你會點整間屋呀?

to CJ
佢地可以運回香港但要同其他人的貨一齊組成一個cargo then share the feeabout several hundred.
起wall整門和把細ROOM的窗台改成書桌一定要搵師傅wor how can I do it in other ways? any suggestions?
初初有想過用間wall櫃但看上去會令個廳細左so give up.
你會點整間屋呀?

整門 ~ $3K
all furniture ~ $30K
起wall 把細room的窗台改為書桌 (are you sure you can do this???)
for the wall the 'air condition' is there wor...
窗台改為書桌...  you broke it?
Paint wall ~ 8K