藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2275|回復: 12
打印 上一主題 下一主題

rc樓價升o左!? [複製鏈接]

我星期日去華人行再行 仍有好多agent係到搵客 我諗住趕佢o地走 就話已經買o左啦 點知佢o地不單止無走 仲遞埋咭片問會唔會放......(放! 傻o既 我等住層樓結婚呀!) 我就問佢低層A室賣幾多 佢話有$155萬(agent講o既o野唔可信 咁即係唔止啦) 心諗短短幾個月就升o左 聽到我幾開心呀...... :em12:
G :em21: P

Re: rc樓價升o左!?

[quote:58b80c1e70="gp"]我星期日去華人行再行 仍有好多agent係到搵客 我諗住趕佢o地走 就話已經買o左啦 點知佢o地不單止無走 仲遞埋咭片問會唔會放......(放! 傻o既 我等住層樓結婚呀!) 我就問佢低層A室賣幾多 佢話有$155萬(agent講o既o野唔可信 咁即係唔止啦) 心諗短短幾個月就升o左 聽到我幾開心呀...... :em12:[/quote]

係呀..係呀... 最近有agent 問我地放不放 佢話最近RC最低成交係二百幾萬... 信不信就自決定la  :mrgreen:
Kelvin & Emily :em01: :em01: 真係給恆昌玩獲金 :em01: :em01:

好消息o既o野 信o下無防 自己開心o下都好! 好過成日聽埋對rc不利消息......好悶呀...... :mrgreen:

我都係咁話
聽到啲好消息係開心啲!!!
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

算係咁啦 起碼唔駛話蝕先啦 聽到都好開心(但就唔係好信)
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

第一次買樓就有咁好o既成績真係好鬼開心呀 來來來....飲杯 :em19:  :em19:  :em19: 賀一賀佢 :em11:

[quote:56a14e859a="mouse"][quote:56a14e859a="gp"]我星期日去華人行再行 仍有好多agent係到搵客 我諗住趕佢o地走 就話已經買o左啦 點知佢o地不單止無走 仲遞埋咭片問會唔會放......(放! 傻o既 我等住層樓結婚呀!) 我就問佢低層A室賣幾多 佢話有$155萬(agent講o既o野唔可信 咁即係唔止啦) 心諗短短幾個月就升o左 聽到我幾開心呀...... :em12:[/quote]

係呀..係呀... 最近有agent 問我地放不放 佢話最近RC最低成交係二百幾萬... 信不信就自決定la  :mrgreen:[/quote]

Which agent ar?  May I have his/her phone #?  I asked my agent to sell my flat but no response ar.  I am not sure whether my flat's price is really increased or not.

係"中x"agent  因為我無諗住放盤 所以張咭片已掉 如果你有興趣 我見意你去華人行 大把agent俾你問!

[quote:1a4d4f1a04="mickey"][quote:1a4d4f1a04="mouse"][quote:1a4d4f1a04="gp"]我星期日去華人行再行 仍有好多agent係到搵客 我諗住趕佢o地走 就話已經買o左啦 點知佢o地不單止無走 仲遞埋咭片問會唔會放......(放! 傻o既 我等住層樓結婚呀!) 我就問佢低層A室賣幾多 佢話有$155萬(agent講o既o野唔可信 咁即係唔止啦) 心諗短短幾個月就升o左 聽到我幾開心呀...... :em12:[/quote]

係呀..係呀... 最近有agent 問我地放不放 佢話最近RC最低成交係二百幾萬... 信不信就自決定la  :mrgreen:[/quote]

Which agent ar?  May I have his/her phone #?  I asked my agent to sell my flat but no response ar.  I am not sure whether my flat's price is really increased or not.[/quote]

我地買既係樓花........點都平d 啦..............如果你有時間上o下去d 地產商既網.....eg中x/美x.你都可以見到出售藍澄灣的單位.........平均都要140........咁當然仲要睇下景觀la..........

放心喎.........我地既買入價都算係平........點都會有收獲...........

我同 hales 之前都講過啦
有時係有d agent 係度製做 supply & demand ..