藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: qualcomm
打印 上一主題 下一主題

到我揀傢俬了 [複製鏈接]

[quote:274ddc9f37="leungkit1005"]Hi qualcomm

我是住D室的你是否同樣住大單位呢? 可否告訴我你會點設計間屋?
需要你寶貴的意見! [/quote]

我還未想過點設計但揀了傢俬了但我有問題:

1. 我將4呎床轉了4呎半(+$800)但忘了問床褥牌子(Anyone can tell)!
2. 我將3呎的床轉了4呎2呎半的亦轉了3呎
3. 他說細房不能轉趟因得22吋闊
4. 頂有很多喉?櫃不能加高了......
5. 轉油壓床加了$600
6. 另外他說床越大轉油壓越貴所以我只加了一張
7. 小弟被送的是I plan 沒有枱燈 鏡 地毯呀!!!!!
8. 若要更改plan裡design他說等如訂做要加$$$$和等如listed price tim!!!!!!!

床褥牌子係"金伯爵" ~ 唔記得係恒昌自己既牌子定係國內既牌子
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

[quote:85e4502489="qualcomm"][quote:85e4502489="leungkit1005"]Hi qualcomm

我是住D室的你是否同樣住大單位呢? 可否告訴我你會點設計間屋?
需要你寶貴的意見! [/quote]

我還未想過點設計但揀了傢俬了但我有問題:

1. 我將4呎床轉了4呎半(+$800)但忘了問床褥牌子(Anyone can tell)!
2. 我將3呎的床轉了4呎2呎半的亦轉了3呎
3. 他說細房不能轉趟因得22吋闊
4. 頂有很多喉?櫃不能加高了......
5. 轉油壓床加了$600
6. 另外他說床越大轉油壓越貴所以我只加了一張
7. 小弟被送的是I plan 沒有枱燈 鏡 地毯呀!!!!!
8. 若要更改plan裡design他說等如訂做要加$$$$和等如listed price tim!!!!!!![/quote]

HELLO佢地所講既 "頂有很多喉"噤佢地有冇話你知係唔係SHOW晒出黎架 :?: IF YES咪好 "肉酸"LAW :em05:
多1事...不如少1事...少1事...不如唔好生事... :em11:

TUENMUN SHATIN and WANCHAI...
邊度最好?

[quote:6b072eedf8="manhk167"]TUENMUN SHATIN and WANCHAI...
邊度最好?[/quote]
我選灣仔..

I selected at Tuen Mun...

[quote:79a955fcfc="kc"]I selected at Tuen Mun... [/quote]

屯門好嗎?? 因為我今個星期日都係去屯門揀傢俬啊  
藍澄藍澄我愛你

[quote:37ea38a00b="Crystal"][quote:37ea38a00b="kc"]I selected at Tuen Mun... [/quote]

屯門好嗎?? 因為我今個星期日都係去屯門揀傢俬啊  [/quote]Ms. Leung in Tuen Mun Branch is so nice...ok ar~~

To Crystal:
When did u bought the flat ka??  :idea:

沙田同灣仔都好似只有二房示範單位睇... 屯門有冇三房睇?