藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Tomato
打印 上一主題 下一主題

藍澄灣夜景 [複製鏈接]

[quote:5a15da6dee="Maggie&Johny"][quote:5a15da6dee="wychan"]原來呢度0甘多青衣友,話唔埋我0也0系舊同學。我0系保記0既,你0也呢?[/quote]

係真唔係呀?你又係保記? 我個學生證no. 係88M799.... 你係邊屆啦?[/quote]

:em02: 喂!我又係保記88年(入學)0架!邊一班0架?我可能識你喎!又可能係仇人 :em10: 我家姐細妹都係保記 :mrgreen:0架!

學diedsee話齋 不如開過新版尋人啦!

小學讀邊間呀?

[quote:e817cf820a="Tomato"]
:em02: 喂!我又係保記88年(入學)0架!邊一班0架?我可能識你喎!又可能係仇人 :em10: 我家姐細妹都係保記 :mrgreen:0架!

小學讀邊間呀?[/quote]

尋人 ...
好多範疇可以尋架喎 ...

[quote:b6c56a929b="Tomato"][quote:b6c56a929b="Maggie&Johny"][quote:b6c56a929b="wychan"]原來呢度0甘多青衣友,話唔埋我0也0系舊同學。我0系保記0既,你0也呢?[/quote]

係真唔係呀?你又係保記? 我個學生證no. 係88M799.... 你係邊屆啦?[/quote]

小學讀邊間呀?[/quote]

我小學讀郭怡雅....oh long long time ago

: 我家姐細妹就係郭怡雅......我係異類......讀已經轉左會0既“搵你信”(衛理信).....你係唔係讀青葵幼稚園呢?

唔係呀嗎 :em03:  幼稚園街坊 :?:
我幼稚園讀 kowloon 個邊 好以叫聖三一 唔係好記得la  :

:shock: 好遠喎!

[quote:31c1553b3b="diedsee"]尋人的話,要搵hales開板新forum wor
話時話...有冇人住屯門呢??? :em09:[/quote]

唔好開咁多版哇?
其實大家應該適可而止 保持返在這版內集中討論相片圖片
例如而家呢條thread 其實可以到談天說地版開一條新thread黎討論呢
養成左呢個習慣之後 以後大家想trace返o的舊post就會易好多了~~

[quote:9ef8114b1f="hales"][quote:9ef8114b1f="diedsee"]尋人的話,要搵hales開板新forum wor
話時話...有冇人住屯門呢??? :em09:[/quote]

唔好開咁多版哇?
其實大家應該適可而止 保持返在這版內集中討論相片圖片
例如而家呢條thread 其實可以到談天說地版開一條新thread黎討論呢
養成左呢個習慣之後 以後大家想trace返o的舊post就會易好多了~~[/quote]

dracula 做野 拆 thread !  

:shock:  :shock:  :shock:

last warning~  :twisted:
見過鬼就唔怕黑啦~

個agent買樓個時已經好老實話左俾我知大概有1.5m深....呢個池唔係俾你練習做飛魚....係嬉水.... oh oh oh...... ^^
話時話...你地有冇人住低層呀....我諗d大光燈實射到入屋... 因為好近呀......小心小心...
ich liebe dich!! Wir heissen agnes&henry!! Wie geht es Ihnen? Alles gute aus Rambler Crest :) :) :)