藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Tako and Sukie
打印 上一主題 下一主題

有冇人打算明年結婚呀 [複製鏈接]

[quote:1c51cd1aed="Tomato"]Hotcake

唔該晒!!!!
花球我諗我會在旺角訂 因為上次訂左個玫瑰花球連頭花、襟花、手花 都係200蚊!!!都唔錯0架!!

不過 我而家個花球要用成日 要用有花託0個種 要貴d lu!唔知用唔用玫瑰好!!!我個人好最鐘意玫瑰 唔知玫瑰可唔可以捱0禁耐??????

人地話蕙蘭可以keep耐d 又要貴d lor!!

你話葵芳間花店個package係點0架!!!格0下價嘛................

唔好意思想問多你兩條問題 希望你唔好介意..............你擺左幾多圍????有無賺呢???因為我男朋友會比返自己0個幾圍 其餘的都係我爸媽出 我想知人情會唔會cover到酒席錢..............我對爸媽要出錢係好內疚!!!!!!! :cry:[/quote]

0也唔係男家俾晒所有酒席,而男家只可取回男家親友的人情,而女家則要上繳外母大人嗎 :em06:

可能各處鄉村各處例。其他朋友你們是怎樣安排呢,好讓我弟時點樣講數 :em12:  :em12:

又唔屎喎,計落有so,埸地方面可以找些大睇d,例如hotel ballroom 或會展

0岩0岩先去完朋友在new zealand的婚禮,佢地都係在hotel ballromm做自助餐。都幾有睇面架,所有親友都要formal dressing。仲有跳舞tim...
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)