藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Tako and Sukie
打印 上一主題 下一主題

有冇人打算明年結婚呀 [複製鏈接]

[quote:21b1790073="Hotcake"]

我和老公在2002夫妻日結婚[/quote]

小妹不才... 請問邊日係夫妻日呀?  :?:
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:7407debab2="Hotcake"]11月11日代表一夫一妻一生一世![/quote]
un un la thanks!
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:b88ea8c674="Tomato"]Hotcake

你0係帝京個菜單大約有d乜?????包唔包鮮橙????
我而家0係沙田帝都擺 計埋酒水都要$6000一圍!
我個菜單唔包橙 又唔包紅酒..........好煩惱!
其實酒店係唔係唔包呢d呢??

我又有開心事 想同大分享
我上個禮拜已經揀左婚紗相喇!好靚呀!:em04:
影相同揀相0個日都好開心呀!有無人諗住影婚紗相呀??????
我真係要極力推薦"現x經x"

佢地d sale真係超級nice 又唔會迫人買相同加野
唯一唔好係無外景 但係我覺得背景都ok!
佢地換左新studio 而家0係葵芳 好方便啊! (我影0既時候仲0係北角呢!陰公!)
我唔係賣廣告0架!

搞結婚的過程中 最開心都係影婚紗相!!!   [/quote]
阿茄,你最終都係要擺酒,避唔到
擺酒都真係幾熱鬧幾開心,有個朋友o岩o岩o個個星期六擺酒,見到佢雖然好"支力"咁,不過就蓮子蓉咁o既面口,全日都笑得好甜

你d靚相...唔知有無機會睇o下呢?