藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Tako and Sukie
打印 上一主題 下一主題

有冇人打算明年結婚呀 [複製鏈接]

[quote:669f6658f4="gp"]Tomato

你所提意o既方法就係我想知o既 真係十萬千萬 百萬個唔該 :em14:.[/quote]

gp

舉手之勞 駛乜禁客氣呢!!!!

我聽日去影婚紗相喇!好緊張!呢排狂敷mask 哈哈!

恭喜晒咁多位呀!!!
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

Tomato

咁你今晚要早d休息......明日影相先會靚o家   
G :em21: P

:em01:  :em01:  :em01:  :em01:
我好慘呀!
我......而.......家........要.........擺酒
個雪球越滾越大................由原先的5-6食飯 到而家已經變成十幾圍
其實我都估到有今日 我爸媽禁多親戚 5-6圍點會甘心呢...............係我太天真
唉! :em06:  :em06:

擺酒當然係搵Hotel好啦!價錢貴美心小小但會送很多嘢包括Benz租用3小時婚紗相套餐酒店請帖餐前小食及飲品蜜月套房一晚免費泊車席上酒水任飲等等多項優惠.

我和老公在2002夫妻日結婚係旺角帝京酒店擺酒每圍大約$6000但我們都覺得極之值得因為個場真係相當唔錯好grant樓底很高場地大無柱位在場中加上一幅大落地玻璃正!!!食物都唔差服務亦唔錯賓客大都好評.而且酒店地點好交通方便大家可以考慮考慮!!!

黃金海岸個場都幾好不過太遠雖然席後有幾架旅遊車送賓客到某幾個指定地點但始終唔係幾方便.其實每年係婚紗展上都有很多酒店在場promote大家可以先格價.

ps:一個華麗的酒席場地可以令一對新人有一個難忘的回憶!

以我所知逸東都要大約$5500一圍如果這樣加多少少錢去帝京擺好好多個場真係人見人愛啊!!!

[quote:21b1790073="Hotcake"]

我和老公在2002夫妻日結婚[/quote]

小妹不才... 請問邊日係夫妻日呀?  :?:
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

11月11日代表一夫一妻一生一世!

在帝京擺酒仲有一個好處就係可以碌卡不但可以儲分又可以遲一點找數等收曬人情都未到期交煩少好多!利息都賺埋! :

[quote:7407debab2="Hotcake"]11月11日代表一夫一妻一生一世![/quote]
un un la thanks!
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的