藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: KK
打印 上一主題 下一主題

傢俬 [複製鏈接]

無疑恆昌確係有不足的地方...............但我地亦都唔係冇表揚過佢做得好的地方.............我地真金白銀買佢地既套餐...............作為一個消費者..........咁緊係希望得到最好的服務..............

在傢俬款式方面我有我的意見................但恆昌套餐內的傢俬係有款簡...........不過唔多.........而且又唔比改款..................(因為佢地話要整6百幾個單位 唔夠時間)................我覺得我地係度表達不滿同交流意見冇咩唔o岩...............

Re: 傢俬

[quote:3b37a2b2ed="olay"]
hales:

大家表達意見需要真實同清楚......咁多網友上來講並不是恒昌營業團....

正如上文呢位說.............[有D大件野真係只得兩三款].....我好想知道人

是忘記了自已看了几款....還是專登說成兩三款....... :?: :?:  :?:  

我几天前才在灣仔恒昌楝完....我夠膽仲好清楚講....淨係三樓都有5套睡房

地下也有二套睡房傢俬.....我每款都試過.....如果恒昌有放了七套睡房傢私

我地係要說成.....{有D大件野真係只得兩三款}.....這就是你所說的根本了

如果你唔信我說有七套睡房傢私....你去數......如果我說錯...我向所有人道歉.

其實站內問題就是這樣..............你清楚嗎? :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:[/quote]

有d人覺得午餐有ABC已經好足夠.........咁亦都有人鍾意散叫...........

SET LUNCH款少唔係問題............但問題係入到去只可以簡SET........不過餐湯有紅白兩款比你簡................咁每個人要求唔同O者..................

[quote:4b0bc56d04="小華俠"][/quote]我是業主之一.也有二個單位的套餐你地成日講吾好吾抵.咁......的話.我吾係同其他人一樣好老襯其實你地談笑的吾係『傢俱』!  而係笑緊大家係『傻瓜』攪到家庭不和意見分歧就滿足啦................................................................!!!![/quote]

討論=『傻瓜』 :?:
研究=『傻瓜』 :?:  :?:
交流=『傻瓜』 :?:  :?:  :?:

討論+研究+交流=攪到家庭不和意見分歧 :?:  :?:  :?:  :?:

不討論+不研究+不交流=不『傻瓜』 :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:

何必在傢俬件數內爭議呢..............係灣仔恆昌3樓係有5張雙人床...........係咪咁就代表好多款呢.............咁而家我話比係聽雙人床有5款間房櫃有2款餐台有5款............咁即係多定少款............即係而家SET LUNCH有5款...........除了SET之外咩都冇...............咁係咪代表多款............