藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2913|回復: 8
打印 上一主題 下一主題

有關大家的對傢俬的意見 [複製鏈接]

hi 各位好耶!!!!!我們好有可能是左鄰右里啊呀!!!
  我剛比那家恆昌約了去擇傢俬....去之前當然要先看看各位的高見啦......兼實地以隱形身份視察場地.....所以早幾日落去睇o下.....

不過我見佢地都好有禮貌....(不是對我耶).....對各業主大人(因我沒有曝露身份)....我睇到do野....好似同上呢度睇o既唔多同....

我看了也大概有成個鐘....但眼就見到一個我希望佢唔係我左鄰右里o既女子.......o舍個女子....唉.....影衰晒我地.....佢淨係揀盞燈都揀o左成粒鐘....(我點知)....我聽到佢老豆同老媽子話佢...叫佢快d

仲好彩到現場收錄到話攞番訂o個個case....大家有無興趣知道個版本呀....同網錄都幾有出入....並不如那位講...... :roll:

Re: 有關大家的對傢俬的意見

[quote:f74044ae5a="KK"]hi 各位好耶!!!!!我們好有可能是左鄰右里啊呀!!!
  我剛比那家恆昌約了去擇傢俬....去之前當然要先看看各位的高見啦......兼實地以隱形身份視察場地.....所以早幾日落去睇o下.....

不過我見佢地都好有禮貌....(不是對我耶).....對各業主大人(因我沒有曝露身份)....我睇到do野....好似同上呢度睇o既唔多同....

我看了也大概有成個鐘....但眼就見到一個我希望佢唔係我左鄰右里o既女子.......o舍個女子....唉.....影衰晒我地.....佢淨係揀盞燈都揀o左成粒鐘....(我點知)....我聽到佢老豆同老媽子話佢...叫佢快d

仲好彩到現場收錄到話攞番訂o個個case....大家有無興趣知道個版本呀....同網

錄都幾有出入....並不如那位講...... :roll:[/quote]

我覺得揀耐少少都冇問題間屋係自己住嘅…
攞番訂單case請講來聼吓.
目只近觀心能望遠

講出黎聽下...thx  

我有興趣知你點樣錄多啲~
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

其實我地揀傢俬那天 郭先生和吳小姐都好有禮 好客氣 所以揀既過程感覺好好! 佢地都好樂意比意見!

至於款式 雖然唔多但大部份都揀到既 (可能我要求唔高 亦冇乜錢去要求高啦)至於要加$既野亦唔係好過份 都係斷尺計 唔會係"獅子開大口" 因我都有出去格過下價 d野要幾多錢尺等等都唔過份.

果日真係睇得出吳小姐受左好多氣羅 言語間都feel到有業主對佢地既態度唔多好! 令佢地好難做!  其實又係咪真係要做到咁呢???
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

[quote:719484a712="H&H"]其實我地揀傢俬那天 郭先生和吳小姐都好有禮 好客氣 所以揀既過程感覺好好! 佢地都好樂意比意見!

至於款式 雖然唔多但大部份都揀到既 (可能我要求唔高 亦冇乜錢去要求高啦)至於要加$既野亦唔係好過份 都係斷尺計 唔會係"獅子開大口" 因我都有出去格過下價 d野要幾多錢尺等等都唔過份.

果日真係睇得出吳小姐受左好多氣羅 言語間都feel到有業主對佢地既態度唔多好! 令佢地好難做!  其實又係咪真係要做到咁呢???[/quote]

(唔好怪我多事 ops: )大家好o黎好去咪重好 唔噤咪講到噤o羅
多1事...不如少1事...少1事...不如唔好生事... :em11:

有關大家的對傢俬的意見

Hi Candy Cheung :

每個人都有唔同的意見......kk講唔同聲音你就即刻問佢係唔係新加入的.......
嘩...............這個會是甚麼會呵?  唔通你係黑社會.................哎..我好驚呀....
我都係買恆昌套餐我係十日前去灣仔恆昌楝傢俬啦 ....ok啊..款色和態度
都好好呀..唔明D人係都要玩恆昌...無聊...無聊............如果玩人就可以搵到
數..我真係想作嘔.......................

[quote:8de9c1dcf8="olay"]Hi Candy Cheung :

每個人都有唔同的意見......kk講唔同聲音你就即刻問佢係唔係新加入的.......
嘩...............這個會是甚麼會呵?  唔通你係黑社會.................哎..我好驚呀....
我都係買恆昌套餐我係十日前去灣仔恆昌楝傢俬啦 ....ok啊..款色和態度
都好好呀..唔明D人係都要玩恆昌...無聊...無聊............如果玩人就可以搵到
數..我真係想作嘔.......................[/quote]

candy cheung只係講佢係新加入的及後也只係詢問佢係唔係恆昌既人
文內亦沒有文字帶肯定性的字句說他就是恆昌的人 而kk事實上是新加入
的 任何人在這一分鐘說kk兄是新加入的也沒有說錯 正如我現在也可以說
olay是新加入的 你會覺得被評擊而感到不安嗎?所以...我反而唔明
你驚乜野...... :?:  :?:  

小弟已經講過 可以彈可以讚 不過本站當然要以保障站內會員之權利為優先
小弟每一篇文都有睇過 亦唔見得有"玩恆昌"既文出現.

日後對於恆昌既批評 正面的可以post 負面的亦可以post 但是在沒有
証據之下批評別人post出負面意見是為了拎著數的話一律視為對該
站友之人身攻擊文章處理 一律砍文

在下勸大家不要濫用"言論自由"作在盾牌 凡是沒有証據批評其它站友
以及作出人身攻擊文章的話 一律砍文處理. 要自由發言請先尊重其它人

[quote:3515bc0964="hales"][quote:3515bc0964="olay"]Hi Candy Cheung :

數..我真係想作嘔.......................[/quote]

candy cheung只係講佢係新加入的及後也只係詢問佢係唔係恆昌既人
文內亦沒有文字帶肯定性的字句說他就是恆昌的人 而kk事實上是新加入
的 任何人在這一分鐘說kk兄是新加入的也沒有說錯 正如我現在也可以說
olay是新加入的 你會覺得被評擊而感到不安嗎?所以...我反而唔明
你驚乜野...... :?:  :?:  

小弟已經講過 可以彈可以讚 不過本站當然要以保障站內會員之權利為優先
小弟每一篇文都有睇過 亦唔見得有"玩恆昌"既文出現.

日後對於恆昌既批評 正面的可以post 負面的亦可以post 但是在沒有
証據之下批評別人post出負面意見是為了拎著數的話一律視為對該
站友之人身攻擊文章處理 一律砍文

在下勸大家不要濫用"言論自由"作在盾牌 凡是沒有証據批評其它站友
以及作出人身攻擊文章的話 一律砍文處理. 要自由發言請先尊重其它人[/quote]

講得好呀 :em11: 我地係對事唔係對人/任何1間公司 希望唔好針對每1個人既發言 (本身都唔想講禁多野 費時俾人話我冇人回覆嘛 :mrgreen: but身為rc既1份子見倒有人噤話我地真係要講講至得 :roll: )
多1事...不如少1事...少1事...不如唔好生事... :em11: