藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: dick queenie
打印 上一主題 下一主題

今年你地有冇double pay 呀? [複製鏈接]

小yen 阿dick只係問唔見你加入業主群組內之嘛.........=.=
咪亂諗野.........=.=
事實上你又真係未加入業主群組內...... 一"一;

[quote:cd48bd7465="hales"]小yen 阿dick只係問唔見你加入業主群組內之嘛.........=.=
咪亂諗野.........=.=
事實上你又真係未加入業主群組內...... 一"一;[/quote]

我唔明呀 :?: 我咪入晒我d資料入黎架羅 :?: 噤我重要在邊喥入d咩資料先叫做join左入黎呀 :?:  (麻煩你話過我知呀 我唔想俾你地當我係 "25女呀" :mrgreen: )
多1事...不如少1事...少1事...不如唔好生事... :em11:

小yen...我有咩令你誤會,你不要介意....
but 我都知你好support 大家...
小yen.. .....I like you.....same for RC
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:17a1cb02da="dick&queenie"]小yen...我有咩令你誤,你不要介意....
but 我都知你好support 大家...
小yen.. .....I like you.....same for RC[/quote]

thank you but我都知自己太多口同講野太直 (簡單d係唔經大腦 :mrgreen: )唔係你既問題係我自己怕俾你地當左我係其他人者sorry攪倒你添 ops:
多1事...不如少1事...少1事...不如唔好生事... :em11:

我只是覺得妳有點孩子氣 以為妳和家人同往 不用拿太多錢出來..至少不是"全數"吧?

小yen.....^.^
永遠愛著您 :em21: [/code]

和氣生財大家開開心心傾下計又拎D野分享下咪幾好囉

[quote:02a29a11b0="matthewlee"]應該有 不過用來交稅 新居的甚麼管理費 按金等
而且佳節將至 又要送禮品給我的醋罈子 已經所餘無幾了
不過 開心也算值得 不好的2003年快完了 美好的2004年快來了 有甚麼不開心?
有同事說我的新居是"八運樓" 是很好的 不過他說得很"玄" 我不明白[/quote]

總之係好野就得la.............