藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: dick queenie
打印 上一主題 下一主題

今年你地有冇double pay 呀? [複製鏈接]

[quote:5fce575cec="Hotcake"]都算萬幸我老公年年都有雙糧有人工加今年仲有bonus!!! :em19:[/quote]

恭喜 :em19:

[quote:d5d8d359a5="Hotcake"]希望大家受住rc風水的影響從下年起一路發落去...... :em12:[/quote]

多謝 :mrgreen: 希望冇double pay冇bonus或冇得加salary既唔好灰心下年個經濟好番d就會有架喇 :em11: 小妹可幸有double pay (but要全數store for RC)
多1事...不如少1事...少1事...不如唔好生事... :em11:

應該有
超頻COD中 (Compulsive Obsessive Disorder)

應該有 不過用來交稅 新居的甚麼管理費 按金等
而且佳節將至 又要送禮品給我的醋罈子 已經所餘無幾了
不過 開心也算值得 不好的2003年快完了 美好的2004年快來了 有甚麼不開心?
有同事說我的新居是"八運樓" 是很好的 不過他說得很"玄" 我不明白

[quote:0e40b30343="Hotcake"]都算萬幸我老公年年都有雙糧有人工加今年仲有bonus!!! :em19:[/quote]
wow~~~
year-end bonus only no salary increase for several years la......
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:7a0c788830="小yen"]小妹可幸有double pay (but要全數store for RC)[/quote]

小yen...乜你都係業主咩?....咁都唔見你登入業主專區既? :?:
永遠愛著您 :em21: [/code]

好彩仲有.

[quote:07b800e0e0="matthewlee"]應該有 不過用來交稅 新居的甚麼管理費 按金等
而且佳節將至 又要送禮品給我的醋罈子 已經所餘無幾了
不過 開心也算值得 不好的2003年快完了 美好的2004年快來了 有甚麼不開心?
有同事說我的新居是"八運樓" 是很好的 不過他說得很"玄" 我不明白[/quote]

之前我地有講過~~
第七運行到 2003 
2004 年入伙既單位風水係用第八運計
旺西南水 ~  

我都聽朋友講話我地未來新居的風水唔錯祝大家年年升職又加薪

[quote:09c51871a0="dick&queenie"][quote:09c51871a0="小yen"]小妹可幸有double pay (but要全數store for RC)[/quote]

小yen...乜你都係業主咩?....咁都唔見你登入業主專區既? :?:[/quote]

我不縷都係rc member黎架喎 :em06: 之前我都有同你地講過野架你唔記得左我 :?: 我重發表過唔同既發言添呀 :cry: 依家我應該係50米吹水既member黎架喇 :mrgreen: 算喇maybe我唔太重要 (可能我買左底層喇 ops:  :cry: )唔緊要架就算唔記得我我都會1路support rc既 (最多以後咪講少d野羅 淨睇都1樣既 :em01: )唔好意思呀 "左住"你地呢個版面添 :em20:  :em01:  :em02:
多1事...不如少1事...少1事...不如唔好生事... :em11: