藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: gp
打印 上一主題 下一主題

近期係唔係好忙呀...... [複製鏈接]

我呢排都好少同大家傾計..........
呢排個腦好忙呀!成日諗野......諗0下傢俬點.......又諗0下結婚d野(我已在上個上個禮拜預約左 星期六可以去揀註冊時間喇!!! )

呢排屋企d老人家成日周身骨痛 唔知係唔係轉天氣呢??

天氣凍 大家都要小心身體呀!

多謝晒各位 容我講下題外話........
我聽日去揀註冊時間要帶d乜呢??係唔係要爸爸身份証影印本??(無影到喎 :shock: )
今晚同男朋友爸爸媽媽食飯最大目的當然係"螺"料啦 佢父母好開通 任我地搞 一切從簡就得喇!好開心呀!而家等我爸爸媽咪confirm埋就得喇 (因為佢地好傳統.......)!

再一次多謝大家!!!! :em19:

[quote:030db58582="dick&queenie"]又多人要派利是了[/quote]

今年趕唔切派利是喎!
你就得呢............

多謝多謝多謝........................哈哈哈!
除左小小野未搞掂外 其他事情如化妝、set頭、影相、租禮服等等都ok晒!尋日揀註冊時間 之前好驚要揀9:30 但而家揀左10:30 理想時間啊!今日揀傢俬又好順利............真係好開心呀!

離晒題添!不過真係好想同大家分享呀!