藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 5161|回復: 1
打印 上一主題 下一主題

近期係唔係好忙呀...... [複製鏈接]

Re: 近期係唔係好忙呀......

[quote:b4f769b15b="gp"]近排大家可能好忙 因為個場好靜 有好多人失蹤o左......[/quote]

我都有同感呀 :| 好似每晚淨係得我1個人在呢度講野噤不過我就見倒有好多訪客maybe冇login入黎o者 :roll: 我知道大家係o係喥support緊rc既 :mrgreen:

[quote:e0883de21b="Tomato"]我呢排都好少同大家傾計..........
呢排個腦好忙呀!成日諗野......諗0下傢俬點.......又諗0下結婚d野(我已在上個上個禮拜預約左 星期六可以去揀註冊時間喇!!! )

呢排屋企d老人家成日周身骨痛 唔知係唔係轉天氣呢??

天氣凍 大家都要小心身體呀! [/quote]

恭喜妳先呀 :em19: 希望妳可以簡倒個噤心水既時間喇 係呀你自己都要小心d身體呀 (近排天氣凍左好易有病架 我就老骨頭喇 :em05: 未老先衰 ops: 成日都發冷噤 攪到好似個雪人噤呀 --->"著左好多衫")多謝妳關心呀 我都係唔講禁多野喇 :em02: