藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: gp
打印 上一主題 下一主題

近期係唔係好忙呀...... [複製鏈接]

公私兩忙 又考試 工作又集中在這幾個月

我呢排都好少同大家傾計..........
呢排個腦好忙呀!成日諗野......諗0下傢俬點.......又諗0下結婚d野(我已在上個上個禮拜預約左 星期六可以去揀註冊時間喇!!! )

呢排屋企d老人家成日周身骨痛 唔知係唔係轉天氣呢??

天氣凍 大家都要小心身體呀!

[quote:e0883de21b="Tomato"]我呢排都好少同大家傾計..........
呢排個腦好忙呀!成日諗野......諗0下傢俬點.......又諗0下結婚d野(我已在上個上個禮拜預約左 星期六可以去揀註冊時間喇!!! )

呢排屋企d老人家成日周身骨痛 唔知係唔係轉天氣呢??

天氣凍 大家都要小心身體呀! [/quote]

恭喜妳先呀 :em19: 希望妳可以簡倒個噤心水既時間喇 係呀你自己都要小心d身體呀 (近排天氣凍左好易有病架 我就老骨頭喇 :em05: 未老先衰 ops: 成日都發冷噤 攪到好似個雪人噤呀 --->"著左好多衫")多謝妳關心呀 我都係唔講禁多野喇 :em02:

恭喜你地呀 蕃茄 !!  
Simpsons

Tomato恭喜哂

多謝晒各位 容我講下題外話........
我聽日去揀註冊時間要帶d乜呢??係唔係要爸爸身份証影印本??(無影到喎 :shock: )
今晚同男朋友爸爸媽媽食飯最大目的當然係"螺"料啦 佢父母好開通 任我地搞 一切從簡就得喇!好開心呀!而家等我爸爸媽咪confirm埋就得喇 (因為佢地好傳統.......)!

再一次多謝大家!!!! :em19:

又多人要派利是了
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:030db58582="dick&queenie"]又多人要派利是了[/quote]

今年趕唔切派利是喎!
你就得呢............

恭喜哂!!蕃茄

都係自己衰多口 個場又熱鬧番啦......不過多數都係鬧交...... :em01:
G :em21: P