藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 5125|回復: 25
打印 上一主題 下一主題

近期係唔係好忙呀...... [複製鏈接]

近排大家可能好忙 因為個場好靜 有好多人失蹤o左......
G :em21: P

Re: 近期係唔係好忙呀......

[quote:b4f769b15b="gp"]近排大家可能好忙 因為個場好靜 有好多人失蹤o左......[/quote]

我都有同感呀 :| 好似每晚淨係得我1個人在呢度講野噤不過我就見倒有好多訪客maybe冇login入黎o者 :roll: 我知道大家係o係喥support緊rc既 :mrgreen:

hi ! YES   

可能係忙住填表抽新股 :em12: 及忙住搵錢過新年包利是(我係講我自己) :em01: 及努力儲錢入伙......

Re: 近期係唔係好忙呀......

[quote:1bf16504df="gp"]近排大家可能好忙 因為個場好靜 有好多人失蹤o左......[/quote]

近排真是很忙 又忙工作 又忙準備揀傢俬.
明天到我啦,今日臨急抱佛腳  :em18: (重苦過考試)
超頻COD中 (Compulsive Obsessive Disorder)

傢俬OK LA!11/12 NIGHT 會去改一一點 YA :em12: SEE YOU IF WE MEET!

呢排真係靜左好多...
好多時都係剩得我一個online........ :cry:
好孤獨.....

我有 check 架 不過未必一定會 login. 屋企裝修 無 bb 用 上網會好慢 :p

[quote:9ead2e054f="Mr. & Mrs. FireFire"]呢排真係靜左好多...
好多時都係剩得我一個online........ :cry:
好孤獨..... [/quote]

我都係咁諗...
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

可能近年尾 大家都忙.....包括我
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~