藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: B and MAN
打印 上一主題 下一主題

終於決定唔用怛昌傢俬﹗ [複製鏈接]

我星期一去左灣仔恆昌睇 不過未揀 我只係路經順便睇下 不過見到你地有咁多不滿 我都有d擔心 因為我個plan喺送既 如果揀唔啱 我咪又要再買過!!??
仲有我個朋友最近搬去昇悅居 佢搵左間傢私鋪做傢私全屋只係+/- $25000.-
(好似喺to kwa wan ) 佢仲話手工唔錯.. ( 不過我仲未去佢居企睇)

我都係噤think呀 :em11: 其實依家可以佢俾個floor plan俾人做住個design圖先 1路俾唔同既design choice自己都好既 有陣時1急真係會好易晒$架 :roll: 亦好好開心有rc friends可以收番$ :mrgreen: 希望你地可以收番俾左既$喇 :em19:

[quote:9f2776b8d7="joey"]我星期一去左灣仔恆昌睇 不過未揀 我只係路經順便睇下 不過見到你地有咁多不滿 我都有d擔心 因為我個plan喺送既 如果揀唔啱 我咪又要再買過!!??
仲有我個朋友最近搬去昇悅居 佢搵左間傢私鋪做傢私全屋只係+/- $25000.-
(好似喺to kwa wan ) 佢仲話手工唔錯.. ( 不過我仲未去佢居企睇)[/quote]

有無資料呀....有時間去睇下先
thx
ks

永成(bmw對面)

Why do you pay 10% deposit only?  I have paid 50% deposit alway. It is very unfair.
Brian & Lisa................... :em20:............... :em21:

小yen

發表於: 星期三 十二月 10 2003 9:35 pm   文章主題:         
我都係噤think呀  其實依家可以佢俾個floor plan俾人做住個design圖先 1路俾唔同既design choice自己都好既 有陣時1急真係會好易晒$架  亦好好開心有rc friends可以收番$  希望你地可以收番俾左既$喇

where can we get the scaled floor plan ar?

AngusZire
Thanks

見到你能refund真有d 安心 我join 口左皇室家居能夠有人出圖款色任諗當然有
size限  :em03: $$ 尚算接受      

沒 有 用 那 個 與 樓 價一起 供 款 的 計劃...

係唔係代表與 樓 價一起 供 款 唔可以???

[quote:f18a93ebd8="manhk167"]沒 有 用 那 個 與 樓 價一起 供 款 的 計劃...

係唔係代表與 樓 價一起 供 款 唔可以???[/quote]

我地咪用緊呢個計劃.........

當初個agent 叫我地join 埋個plan 咁到時執幾成衫就搬得入去住.........

佢建議將個傢俬plan join 埋入樓價一齊供..........因為入伙時要駛好多錢.........而且儲夠一筆錢又可以比返銀行.......冇咩唔好.........而且而家唔join可以到比大訂先決定........但就唔可以加落個樓價度供............

而家我都有d後侮.........見到恒昌d傢俬款又唔多........真係有d"焗要"的感覺

[quote:7975d75285="joey"]我星期一去左灣仔恆昌睇 不過未揀 我只係路經順便睇下 不過見到你地有咁多不滿 我都有d擔心 因為我個plan喺送既 如果揀唔啱 我咪又要再買過!!??
(好似喺to kwa wan ) 佢仲話手工唔錯.. ( 不過我仲未去佢居企睇)[/quote]

睇完記得話聲我哋知wor~
:zdevil: :zdevil: :zdevil: