藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1352|回復: 6
打印 上一主題 下一主題

想問下單位機電圖 [複製鏈接]

我印象中好似話係十二月左右會有單位既機電圖俾一d曾經向發展商要求過既業主 請問有冇人打過電話去發展商查詢呢? :shock:  :shock:
2座A - original \"M&J\"

我沒有向發展商"羅"............我都想要...........

如果邊位業主有H單位的機電圖.........請通知一聲或POST上黎.........謝!!!!!!!!

啱啱打左..........待覆
我係隱形人  :em19:

佢地話仲未出到喎........有既話會盡快通知  :em05:
我係隱形人  :em19:

[quote:e3f4a15867="wicyh"]佢地話仲未出到喎........有既話會盡快通知  :em05:[/quote]

我又要一份 ~~~
第時再裝修有用 ~~

wicyh 寫到:       
佢地話仲未出到喎........有既話會盡快通知

Pls one for Flat A and one for Flat F.

thanks
AngusZire

Thanks Wichyh Please ask them for all the flats from Tower 1 to 6.

Many Thanks!!
:detective :detective :detective