藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1207|回復: 1
打印 上一主題 下一主題

小週記 [複製鏈接]

昨天同沁藍去揀傢俬竟然碰到現在同住同一座而且還是舊中學嘅師弟師妹真有緣!!其實大家日日見都有機會卻少打招呼現在卻發覺會再做鄰居有點想苦笑的是大家都好像不太想走出青衣的框框.
:roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

Re: 小週記

[quote:42044716e2="ddericli"]

昨天同沁藍去揀傢俬竟然碰到現在同住同一座而且還是舊中學嘅師弟師妹真有緣!!其實大家日日見都有機會卻少打招呼現在卻發覺會再做鄰居有點想苦笑的是大家都好像不太想走出青衣的框框.
:roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:
[/quote]

噤真係好 "橋"喎 其實有陣時d野好奇怪架成日見住就好似冇咩野可以講噤 但 o係當大家有左個共同既talking point既時候就傾極都傾唔完喎 :roll: (最緊要既當然係講rc既野la :mrgreen: )好似我同我office個同事噤平時見倒面都冇咩野講 :em05: 但係禁噤大家都買左樓下年又差唔多時間收樓喎 so我地都會多左野講架 (當然我地唔會在office hour la :mrgreen: )