藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2635|回復: 11
打印 上一主題 下一主題

蝶魚都好鬼靚~~ [複製鏈接]

海水魚真係.....實在係靚~~~~
這是一條蝶魚 品種叫 人字蝶(Chaetodon auriga)
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

似乎依家你個"新居"都好靚下喎 真係想全個睇呀!
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

呢條魚好shape呀 :em11: 而且d pattern好clear & 特別呀 真係 "人"字噤架喎 條魚係唔係你架 :?: if yes你依家個魚缸有幾多條魚呀

看你個topic仲以為係餸................

條魚本來唔係我的....相都唔係我影...嘿嘿~~~
不過今日之後就會放到我屋企了....連缸連魚...嘿嘿~~~
搞好哂先post相上黎

[quote:ef5c079ee2="hales"]條魚本來唔係我的....相都唔係我影...嘿嘿~~~
不過今日之後就會放到我屋企了....連缸連魚...嘿嘿~~~
搞好哂先post相上黎[/quote]

u very lucky wo :em11: 希望你可以令佢更加靚靚la :mrgreen:

全缸....
24吋X11吋X15吋

還有..
隻葵已經仙天了....都係尊心養魚好了...
缸內還有一條公子小丑(即係MO仔) 不過佢太好動了.....冇時停影唔到佢..

嘩好靚呀 雖然唔太多魚but真係好靚呀 :em11: 雖然葵葵唔係喥不過算la唔好唔開心剩係睇倒d禁靚既mo仔都已經好夠la

係呢呅葵葵冇生命但係留係個缸喥唔怕咩 :?: 會唔會對mo仔同其他魚有effect架 :?:

隻葵已經透過我家的去水渠回歸大海了.........=.=
其實葵係未死之前(當然係就死...唔亂搞...) 就要掉左佢....
如果響個缸內死既話...成缸水都唔要得.....=.=