藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 中原
打印 上一主題 下一主題

藍澄灣呃人 [複製鏈接]

撩鬼攞命 :em12:

車 我買呢度關你鬼事咩 ! 一句講晒 我鐘意 你吹咩  :mrgreen:  
仲有 中原兄你都係agent黎喎 咁你以前又做左幾多做賊喊捉賊的事情呢? 好鬼懷疑你囉 !!   :em05:
不過 你今次係呢度表現咁好 :em11: 我決定換樓搵你幫手 唔該留個電話. :em14:
:D :D :D

我買果時我個AGENT都有同我講係對HOTEL 我個單位係agent 同和黃職員攞
成三十幾樓,我仲問佢(和黃職員)望唔望到海,佢話唔得,要四十樓以上先得
我係六月頭買的 :em04:

有一次我去左rc個site睇時順便去美景個地產公司收o下風點知佢踏到rc一文不值.仲叫我買美景你地話佢地可以為左做生意就乜都吹一餐

你同自己鐘意o既人住 住邊都開心啦.
去到南極都開心 又有企鵝陪.

咁你地都o岩 開心又要住 唔開心又要住 見倒你地開心我都放心.
(因為如果你地唔開心會投訴經紀啊!)

去完浪濤灣好正 前排獨立洋房真係o係正個海上面 o係屋企前面個花園可以釣魚好過癮.

有新消息在這裡發佈......

荃灣西鐵12月20日通車 未來西鐵沿線樓價可望上升至少1成.
明年新年過後樓價必定進一步上調 要放買樓現在 賣樓出年.
如閣下住在西鐵站附近 賣樓請等待西鐵通車後 必有斬獲......

[quote:5642e2fb95="中原"]你同自己鐘意o既人住 住邊都開心啦.
去到南極都開心 又有企鵝陪.

咁你地都o岩 開心又要住 唔開心又要住 見倒你地開心我都放心.
(因為如果你地唔開心會投訴經紀啊!)

去完浪濤灣好正 前排獨立洋房真係o係正個海上面 o係屋企前面個花園可以釣魚好過癮.

有新消息在這裡發佈......

荃灣西鐵12月20日通車 未來西鐵沿線樓價可望上升至少1成.
明年新年過後樓價必定進一步上調 要放買樓現在 賣樓出年.
如閣下住在西鐵站附近 賣樓請等待西鐵通車後 必有斬獲......[/quote]

浪濤灣向邊架? 獨立洋房肯定唔平架喎!
anyway 都歡迎你繼續發佈新消息 thanks in advance.
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

[quote:da5401cd06="hales"]
哈~~講得幾好丫~~不過你同我地講無乜用喎 你不如同消委會講吧
不過你有冇一個好o的既例子 邊個樓盤發展商果本樓書係好似你講咁
乜都會寫哂出黎 整哂出黎同埋四週環境如實佈導既呢?

我都唔明發展商個模型冇整酒店出黎點解你會咁興....你又唔係去住
你又唔係買 興乜野呢? 定係你好高興先真?? 發展商冇包裝過就推出黎
賣既話 你地o的經紀個個月食蕉乎?? 發展商係做生意的 你都係做
生意咖咋老友.....錢又唔駛你俾 客人要告又唔會告你 你實情係唔係
經紀黎咖? 資料又outdate 自己sell盤同時踩個盤....都唔知話你老實
好 定係話你唔識撈好...[/quote]

我唔識撈? 係咪要我同你地d 客講大話先叫識撈?
sell盤同時踩個盤 良心過意唔去直頭唔推薦你買啦 除非你明知差o既都要買我都無法 起碼你買左發覺唔鐘意我唔會比你話.

好簡單 對醫院教堂山墳 側望正望我都單聲 西斜西到邊都照直講.
如果西斜西到應一應 比著其他經紀多數會話:西少少姐 唔係西到正 影響唔倒你丫

香港置業.......... :em12:
歡迎你加入,在藍澄的天空底下.......我們乾杯 :em19:
永遠愛著您 :em21: [/code]

浪濤灣係南豐樓 小欖青發街28號.
洋房要700幾萬到1200萬都有 但間屋勝在釣倒魚喎 真係可以o係屋企釣魚
無花無假 睇報紙都唔信 但去過就信.
30號洋房最出 第7座住宅景觀最靚 望個海景同愛琴差唔多!
由浪濤灣去愛琴海岸 都係5分鐘車程左右.

藍澄灣對住酒店係藍澄灣的一大特式 如果連特式都不知就有d過份

係中環有藍澄灣個 model gar woo.. 而且又有車去地盤 點會不知藍澄灣對住酒店 gar...
Kelvin & Emily :em01: :em01: 真係給恆昌玩獲金 :em01: :em01: