藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 21755|回復: 96
打印 上一主題 下一主題

藍澄灣呃人 [複製鏈接]

都唔明你地班人有乜咁開心.

藍澄灣擺明呃人 樓書又唔講有酒店 好多買家比李嘉誠搵笨.

酒店成40樓咁高 你地個個單位除左最高十層望倒海之外 全部對住酒店同埋個遊水池 最多係望住個山同樓景 而且藍澄灣係服務式住宅 酒店設施係同d 酒店客共用 你地以為only你地住客用咩.

自由行開放 大陸客多左 佢地無衛生意識 一陣班大陸佬住o係藍澄灣個酒店 o係個swimming 屙尿大小便都會.

200米swimming pool 又點 遲早被大陸客搞到dirty 晒.
仲有樓書個swimming pool 好大 但地盤家下起o個個貨不對板 又話人工沙灘 其實係人工沙池就真......

個swimming pool 應該好闊 但家下好窄 住宅一半望酒店 無o野望......

再者 本網網主歌頌藍澄灣點正點正 而且有好多相片只有發展商同地產代理先有 而所有發展商都嚴格規定地盤工人不得在地盤範圍拍照 本人肯定本網網主是發展商造馬 或者係某些地產代理在本網扮買家 實質收料拉客.....
請各位小心...........

這位人兄,用意心領。見字之嘔心瀝血,可見一班。
唯藍澄之問題,各業主心中有數,是好是壞,仍有底線......多謝關心。
無奈我們立場不同,若於古時,大家必然識英雄者重英雄。
小弟先飲為敬......
:em19:
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:682b23e2a3="dick&queenie"]這位人兄,用意心領。見字之嘔心瀝血,可見一班。
唯藍澄之問題,各業主心中有數,是好是壞,仍有底線......多謝關心。
無奈我們立場不同,若於古時,大家必然識英雄者重英雄。
小弟先飲為敬......
:em19:[/quote]

絕對同意你既講法 :em04:
藍澄藍澄我愛你

報告隊長發現暴軍恐龍202.153.117.2進行破壞 :em15: 目前未有發現傷亡報告但情況暫未能受到控制請隊長給予進一步指令Rger......報告完畢........ :em13:

多謝關心 請多跟進! 閣下為我們工作至深夜 務請小心 避免著涼 祝福您!

有好多野我都心中有數 係好係壞冇話開心唔開心 唔通要呢度D業主日日向度呼天叫地咩!

平常心對待身邊既人同埋事過得開心先至最緊要 況且我地又冇做左D傷天害理損人不利己既事點解要唔開心呢???
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

其實你都好Outdate,這些我們很早已經知道啦,現在才說好像遲左D。
你應該看多些我們這裡的文章,Update返少少然後再說。

嘩 原本本網網主是發展商o既人 咁hales同wychan咪好有錢! :em12:

咁多有錢佬住隔離喎 太開心啦!! :em04:
G :em21: P

發展商 地產代理肯提供咁多相 証明RC透明度高 有乜問題?
我係隱形人  :em19:

哈~~有人唔明我地點解咁開心
我地好似都唔係幾明點解有人仲擔心過我地...真係有趣....呵呵~~
中原兄 不如自己去買一個單位 自己感受一下囉...哇哈哈~~