請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4876|回復: 19

JVC 42" Plasma $28800 [複製鏈接]

今日收到渣打Promo 於12月3-7日有個泰林電器購物日,大量影音及家電大減價,買满$500 還可做免息分期。其中JVC 42"lasma (GM-V42S)買$28800,還附送JVC 錄影機和座地/掛牆架一個,想問吓各位LEE 個價錢係咪真係低?Thank you :wink:
明天會更好

28800 算ok....咁啦
並非太平......但係jvc的plasma就並非首選.....
永遠愛著您 :em21: [/code]

咁三星ok嗎?????

係豐澤買三星好似送家庭影院............不過我好過三萬..........可以做分期 月供大約1500/month

$28800真係好抵 不過到入伙時可能$20k已經買到
我係隱形人  :em19:

喵~
收o左樓慢慢揀都未遲 電器呢家野有跌冇升....
5座F果度有個貓貓竇~~喵~喵~喵噢~~

到入伙時,如果真係可以跌到落20K就好啦。希望到時d技術又好d質素又好d,連d 保養維修費都最緊要平d 就好啦。 :wink:  :wink:
明天會更好

喵~
20k 係合理o既水平 貓貓都係等緊呢個價位.....
5座F果度有個貓貓竇~~喵~喵~喵噢~~

而家D....JPY...咁貴。
如果買日本機....好奈都落唔到這個價........。
永遠愛著您 :em21: [/code]

依家好多plasma已經係東南亞或大陸做 唔係點會平得咁快
我係隱形人  :em19:

Pana Shop $18000都有陳列品要唔要呀?我就10000都唔要等下先啦不用急.