藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 沁藍
打印 上一主題 下一主題

隔廳的組合櫃應怎樣設計~~~ [複製鏈接]

[quote:4d71eb58ea="Mr. & Mrs. FireFire"]我都一心諗住買LCD 因為電費同維修費都平d...但我會等到入伙後再遲d先買..等佢成熟d.平d... [/quote]
我都係咁諗....原先但係下個禮拜要去恒昌可能要決定個間隔組合櫃係點設計而家我仲未決定買咩電視所以都幾粗煩.

你無須太煩 因為恆昌只會用番佢o地手頭上已有o既design 再加你既意見作修改 而且佢地款式唔係太多 你諗完點整 佢地未必做到.
G :em21: P

[quote:7b48a441a6="gp"]你無須太煩 因為恆昌只會用番佢o地手頭上已有o既design 再加你既意見作修改 而且佢地款式唔係太多 你諗完點整 佢地未必做到.[/quote]
咁咪仲死真係唔駛煩

[quote:5ccb221d40="Solskjaer"][quote:5ccb221d40="Mr. & Mrs. FireFire"]我都一心諗住買LCD 因為電費同維修費都平d...但我會等到入伙後再遲d先買..等佢成熟d.平d... [/quote]
我都係咁諗....原先但係下個禮拜要去恒昌可能要決定個間隔組合櫃係點設計而家我仲未決定買咩電視所以都幾粗煩.[/quote]
Solskjaer 不如辛苦小小....買LCD...因為我地個廳好窄....如果買傳統電視會睇到眼花....所以.... :mrgreen:

我在大陸的時候,看到一間電器店,內裏賣多款外國進口的電器,其中見到sony的電視較香港的平很多,其中一款香港起碼要17000的model 佢都係賣15000度,計埋運費都係加多五百多,而且佢有做過香港客,一日就可以運到來香港收貨,所以有諗住考慮一下~~~ :em12:
我的家---藍澄灣 :D

買樓個時無JOIN套餐但係無左幅牆唔知點攪.....
問個恆昌單做個櫃都要$15000
(唔知包唔包門因一時話包一時話唔包都唔知邊個準) :!:
之後又問個發展商個$888間牆櫃(包門但係前面無咩間格唔多實用) :em05:
都唔知選哪個好? :em18:

苦惱的K&S

15000 都OK
可以考慮下.....

一齊起磚牆啦 !!
Simpsons

都係一個好建議..... :wink:
唔知咩價錢?
K&S

why some of the rooms don't have wall ga...never heard wor....will my flat got a wall?!