藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 沁藍
打印 上一主題 下一主題

隔廳的組合櫃應怎樣設計~~~ [複製鏈接]

[quote:976e18a16e="kk&hiromi"]I also planned to buy a plasma but I don't want to throw away my old 29' TV ar...such a waste to dump a servicible TV wor.... ops:[/quote]
留俾我咪得囉  :em12:

But I think the welfare organization need those more than u do bor.... :em20:  :em20:

乜你唔知.......佢平時都蒲開...果D地方咩......
ha ha ~~~~ :em17:

佢鍾意同細路仔玩........(米高??) :em12:
永遠愛著您 :em21: [/code]

差不多啫  :mrgreen:
我係隱形人  :em19:

Re: 隔廳的組合櫃應怎樣設計~~~

[quote:52e9ca4deb="沁藍"]我買咗的單位是683呎的那間,即主人房和客廳睡沒有牆間隔的,但我打算買一部座地的後投電視機,我那天到恆昌看佢現有的傢俬,發現佢陳列出來的那個隔廳的組合櫃的厚度很窄,就算唔擺後投電視,放個大少少的電視,個電視都會突晒出嚟,好肉酸。  
我想問下大家,你地又會買怎樣的電視和怎樣處理那個組合櫃?  
希望大家俾啲意見我啦![/quote]
你係唔係想買samsung嗰部43"LCD Projection TV如果係的話個組合櫃設計問題都不大因它不太厚正面望就好似一Plasma咁只要將個櫃放電視既位置降低點就perfect你可以去 態林/風澤睇下價錢係 $24???.我正在考慮緊你地又有無意見可以提供俾我?仲有態林個sales 話部機約重50lbs.

$24xxx 都唔平喎 點解唔考慮plasma?
我見果d projected TV 都係一萬蚊到咋
我係隱形人  :em19:

[quote:8a77806e1b="wicyh"]$24xxx 都唔平喎 點解唔考慮plasma?
我見果d projected TV 都係一萬蚊到咋[/quote]
太大舊啦!佢個樣同Plasma一樣只係厚d約呎多兩呎不需座地正面同一般LCD無分別若同一價錢只係有一部無tuner的Plasma.因我星期六去Timesquare 睇過.

[quote:13830fad10="Solskjaer"][quote:13830fad10="wicyh"]$24xxx 都唔平喎 點解唔考慮plasma?
我見果d projected TV 都係一萬蚊到咋[/quote]
太大舊啦!佢個樣同Plasma一樣只係厚d約呎多兩呎不需座地正面同一般LCD無分別若同一價錢只係有一部無tuner的Plasma.因我星期六去Timesquare 睇過.[/quote]

really would u like talk to me what shop are u go :?: 豐澤/百老匯/中原... :?: How many the price :?: (just about) :em02:

我都一心諗住買LCD 因為電費同維修費都平d...但我會等到入伙後再遲d先買..等佢成熟d.平d...

[quote:3a9e4d37c1="wicyh"]個廳有10呎左右深[/quote]

但係簡傢俬時 吳小姐話個廳無9呎9闊喎 佢信唔信得過?
G :em21: P