藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: michaeltsang
打印 上一主題 下一主題

今年甲由特別多 [複製鏈接]

我因為有魚缸, 唔可以噴殺蟲水. 唯有放曱甴屋, 終於用了兩星期, 開始黐到曱甴了.
殺之不盡... 怪不得佢地可以由恐龍時代留存到今日, 比我地人類歷史還要長!
Don\'t worry be happy!! ^_^

D 曱甴 由邊道黎架?

擒晚飛左隻大曱甴入黎呀.仲殺佢唔死,俾佢匿埋左...救命呀...
my blog: http://hk.myblog.yahoo.com/kingiming/
簡大帝來去奧脫福誰人能阻令人著迷

我真係想再搵滅虫公司幫手, 有冇邊位街坊用過邊間好既, 可以介紹一下, 或者如果有人都想約滅虫公司, 我地可以一齊約, 可能會平D

擒晚飛左隻大曱甴入黎呀.仲殺佢唔死,俾佢匿埋左...救命呀...
kingi 發表於 2013-6-17 10:02

師兄住邊座?我幾年前都試過!勁驚佢產卵…………

頭先大概1點幾到,諗住起身既時候,竟然又比我見到隻勁大野,即刻打死左佢,但已嚇到想訓都訓唔番,明明已經買左個德國驅蟲大王再加放左幾個甲由屋,但都冇效,再睇番之前放落D 甲由屋,入面一隻甲由都冇!之後再睇下間房近窗邊D [那]位,發覺好多甲由屎…… 今晚應該都係訓唔到……………

我住T5 1X/F都係咁, 之前試過用曱甴噴霧, 有一段時間冇晒, 但而家又多番.
Rambler Crest Soccer Club

我住T5 1X/F都係咁, 之前試過用曱甴噴霧, 有一段時間冇晒, 但而家又多番.
Eddy Lam 發表於 2013-6-20 11:40

我都買左個殺他死滅蟲煙霧,希望有用啦~~

我T6,1X樓.............
E家屋企用緊隻街邊買既曱甴葯,好似少左D咁.
my blog: http://hk.myblog.yahoo.com/kingiming/
簡大帝來去奧脫福誰人能阻令人著迷

我T6,1X樓.............
E家屋企用緊隻街邊買既曱甴葯,好似少左D咁.
kingi 發表於 2013-6-20 16:52

可唔可影張相黎睇下,Thz~