藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Stephen@RC
打印 上一主題 下一主題

廳插頭在wall 頂 ??? [複製鏈接]

今日去完恒昌........

我都有問過關於天線同電制問題......o個位郭先生話細單位個天線同電制係在牆邊.........係些業主要求將天線電制拉入組合櫃內........佢話唔整都得.......不過就會見到d線...................

[quote:b4d14385f7="Teresa&Fai"]今日去完恒昌........

我都有問過關於天線同電制問題......o個位郭先生話細單位個天線同電制係在牆邊.........係些業主要求將天線電制拉入組合櫃內........佢話唔整都得.......不過就會見到d線...................[/quote]

噤佢有冇講如果想將d天電線掣拉入櫃內要加$呀 :?:  thanks :em02:

攪到好似樣樣都要加錢咁!!!
我的家---藍澄灣 :D

[quote:d911c9ea1f="沁藍"]攪到好似樣樣都要加錢咁!!! [/quote]

係喇重要係有d嚂哽黎加$噤呀
多1事...不如少1事...少1事...不如唔好生事... :em11:

我最終都冇加呀 覺得佢地有0的老點lor

我冇問要加幾錢.......因為我昨天並沒有預約..........自己walk-in入去睇.........當佢知道我地係藍澄灣業主...........佢淨係叫我地預約先..........佢地話好忙又招呼緊客唔得閒...........所以沒有問到.............

[quote:ef61d0011a="Stephen@RC"]我最終都冇加呀 覺得佢地有0的老點lor[/quote]

yes i think so but tv / elec. line咪露晒出黎囉噤咪唔好睇 :?: 點算好呢 :roll: 同埋我依家打算將tv位change放在原本樓書上面既sofa位喥呀 依家think緊點arrange tv / elec. line 有冇咩comm. give me :?: thanks
多1事...不如少1事...少1事...不如唔好生事... :em11:

其實將個 TV socket 位由高位改番低位價錢都不會太貴,所以不用在此問題上太擔心。想個TV socket 位改至任何位置,只需要找個電器師傅會搞掂,價錢我諗around $1000 to $2000,示符要改動的位置距離有幾遠。

[quote:5994d04f50="99"]其實將個 TV socket 位由高位改番低位價錢都不會太貴,所以不用在此問題上太擔心。想個TV socket 位改至任何位置,只需要找個電器師傅會搞掂,價錢我諗around $1000 to $2000,示符要改動的位置距離有幾遠。[/quote]

thanks u  :mrgreen: