藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: turbowing
打印 上一主題 下一主題

今朝做了報警X...忍了幾個月喇!! [複製鏈接]

有無人知邊間屋養的 真心想投訴佢.

回復 11# robertchui

投訴都冇乜用,我隔個單位,養個隻係走廊已經回家見個兩次便便,仲有尿味,投訴左好多次,佢咪又係仲養緊,最近仲要管理處好心的朱EE幫我手拿野上我HOME 我老婆抱住B我成手都係野,佢好心幫我拿上來,隔離屋隻狗衝出來,係我腳邊係咁走係咁叫,嚇到我幾個月大的B 呆晒.... 朱EE都話點都要幫我投訴,但到而家佢咪又係仲養緊,管理處斷正,都仲養得.....你投左都冇乜用架啦!

咁x仆街... 你無跟進?  

有時見d狗柯完尿 個賓賓射下清水就走... 我心唸咁都得 不如係自己間屋柯la...

日日都見隻白色大狗係停車場出口咁做... 行過都聞到陣味...

投訴完佢地都吾做野,有鬼用咩我投訴到我都懶得打電話,自己又要勞氣仲要反冇應

第幾座架?
我見到個幾隻中型狗狗好乖架bor...1,2,3座都有。
唔吠..又有帶繩,放狗狗既人...見到有人要入電梯都會讓人上去先架bor..

今晚轉左同一公司客貨van,差人又做左嘢

今晚轉左同一公司客貨van,差人又做左嘢
monta 發表於 2013-3-21 01:28

因我又去了報警, 預了長期抗爭!

投訴完佢地都吾做野,有鬼用咩我投訴到我都懶得打電話,自己又要勞氣仲要反冇應 ...
sjacky 發表於 2013-3-14 11:33

直接搵林志華啦, 呢D事比較麻煩, 但理在自己處, 不要放棄!

直接搵林志華啦, 呢D事比較麻煩, 但理在自己處, 不要放棄!
turbowing 發表於 2013-3-26 16:47

好耐冇見過佢,仲以為轉左人!

好耐冇見過佢,仲以為轉左人!
grassman 發表於 2013-3-27 08:47

仲係佢主理..........

BTW....呢度..同期入住藍澄灣的網友...好似得番我同你了........